2777
2789
عنوان

ینی سرنوشت و بچهام من چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 76 پست
اهاا ینی ب نظر شما قتل کنه اگه ب حرف شما گوش کنه اون دنیا جوابگو هستین   اسی گوش نکن ب این ...

اخه چ قتلی؟؟

اون الان از همه جا بی خبره معلوم نیس قلب داره یا ن

وقتی در اینده ممکنه هزار بار بمیره و زنده شه و کمبود داشته باشه اخه چرا باید بمونه 

اینهمه ادم تو کشورای خارجی سقط میکنن چون خودشون شرایطشونو میدونن الان ب زندگیشون نگاه میکنن میگن این بچه الان تو ابن شرایط بودنش درسته یا ن

اونم باید ب زندگیش نگاه کنه و تصمیم بگیره 

این شهر همه در پی حرفند و حسودند..                اهسته و پیوسته و کم کم بغلم کن:)🫂                           کاربری دست دو نفره🥲دلیلشم اینه ک بنده ترکیدم و مجبور شدم از کاربری دختر عمه ی محترمم استفاده کنم
به کاربرا ربطی نداره یه سریا خرافاتی و‌ عقب افتاده ان ب عمق مسئله و‌اینده نگاه نمیکنن

همون دیگ کافیه اینو بگی مخصوصا اگ استارتر باشی میخورنت حتی نی نی یارم میبنده تاپیکو. من با یکی بحثم شد میگفت بحث عقیدتی و فکریه میگفتم بچه ای ک طلاق عاطفی و جنگ پدرمادرشو ببینه، تحت فشار روانی شدید باشه کمبود محبت و حتی تغذیه ای داشته باشه نیاز ب تفکر عقیدتی نداره میگفت نه همه تو سختی ان فلان ب پدرمادر ربط داره.. اب در هاون کوبیدنه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ۹۰ درصد استراسم از وضعیت مالیه .مدرکشو اشنارو همه چیزو داشتم که الان سر ی کار خوب برم مستقل شم ...

خب خودت تصمیمت چیه

این شهر همه در پی حرفند و حسودند..                اهسته و پیوسته و کم کم بغلم کن:)🫂                           کاربری دست دو نفره🥲دلیلشم اینه ک بنده ترکیدم و مجبور شدم از کاربری دختر عمه ی محترمم استفاده کنم

عزیزم به نظرم از شوهرت آبی گرم نمیشه پول دنیا رو داشته باشه ولی برای تو و بچه هات نباشه چه فایده بچه ها تو هم عقده ای میکنه به نظرم جدا شو و خودت روی پا خودت بمون مطمئن باش میتونی 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
اگه رابطه ای وجود نداشت هبچوقت بچه ای ب وجود نمیومد پس لطفا این خدا افریده و رو تموم کنید اون بچه با ...

مرسی دمت گرم.عالی گفتی.حرف دل عقلو زدی بخدا

وسط طلاق رابطه میگیرن حامله میشن سه ماهه میشه بعد چه کنم چه کنم راه میندازن 

بیچاره اون طفلای معصوم😢

توروخدا این حرفارو  اینقد باب نکنین آخه یعنی چی رزق و روزی رو خدا همراه بچه میاره این حرفا خر ...

والا انگار ما مثلا بنده و طفل معصوم خدا نبودیم ک روزی با خودمون نیاوردیم😑

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

آدمی داره طلاق میگیره نزدیکیش به چیه اخهههههه؟؟؟؟؟؟گناه اون بچه چیه؟؟؟؟تاوان داره.خواست خدا چیه الان ...

این تاوان نداره ک بچه بی گناهو بیاره تو این دنیا ک زجرش بده

حتما شرایطشو میدونه ک داره با ی بچه هفت ماهه طلاق میگیره دیگه

مگه تاوان فقط ب سقط کردنه؟ 

بزرگ کرذن بچه تو سختی تاوان نیست چیه پس

درسته که همه چی دست خداست ولی اینکه همراه بچه رزق و روزی و برکت میاد ، غلطه مثلا طرف تو نون شبش هم ...

عزیزم خدا همون بنده ی گداشو گشنه نمیزاره یه تکه نون بش میده درسته باید مواظب بود حامله نشه ولی حالا ک شده انداختنش قتله یه تکه از وجودشو کشتن سخته گناهه اگه قرار بود همه و همه بهترین امکانات نصیبشون بشه دیگه این دنیا بهشت بود هممون مهمونیم فقیرو پولدار میریم از این دنیا ولی ب دست همون کسی ک اومدیم ب دست همون رب باید بریم 

مرسی دمت گرم.عالی گفتی.حرف دل عقلو زدی بخدا وسط طلاق رابطه میگیرن حامله میشن سه ماهه میشه بعد چه کن ...

من چه کنم راه ننداختم فقط ی تایپیک زدم تایپیکای قبلیمو ببینی میفهمی خودمم خیلی وقت نیست فهمیدم شاید ۲ هفته اخیر .البته اینم میتونی قبول نکنی و مطمعنن منم دلم برای این بچها میسوزه که هر ثانیه اشوبم

برای بچه اولم ناراحت نیستم زیاد ولی این بچه میتونه اینده سرزنشم کنه چرا وقتی میدونستی زندگیت اینه من ...

همون حرفایی ک من ب مامانم میزدم..! قبل از هرکاری زمینو زمانو بهم بدوز تا رابطتو خوب کنی از مشاوره تا بزرگ فامیل وگرنه با دوتا بچه بد میشه

جداییم صد در صده فقط نگران اینده مالی خودمم الان  و اینکه تو اینستا کوچه هرجایی ی بچه با پدرش م ...

عزیزم❤️‍

امیدوارم سریع تر بهتر بشه شرایطت

بچتو نگه میداری یا ن؟ 

همون حرفایی ک من ب مامانم میزدم..! قبل از هرکاری زمینو زمانو بهم بدوز تا رابطتو خوب کنی از مشاوره تا ...

نمیتونم ی لحطه تصور کنم که بچه اولمو نداشتم نمیدونم از مهر مادریه یا عادت ولی خودمم ناراحت میشم که حسی به این بچه ندارم

این تاوان نداره ک بچه بی گناهو بیاره تو این دنیا ک زجرش بده حتما شرایطشو میدونه ک داره با ی بچه هفت ...

تمام حرفات درسته.ولی من میگم آخه ایقدر کم عقلی چرااااا.داشته طلاق می گرفته تازه زایمان کرده یهو حامله هم شده خانم بعد میندازن گردن حکمت خدا انگار مخ ندارن بوالله.الانم بچه سه ماهشه سقط گناهه.منم گفتم اگه میتونه بخاطر بچه بسازه.پا قتل به آدم میونه. نمیشه راحت ادم کشت که.باید باید تاوان اشتباه و کم عقلیشو پس بده تو همین دنیا.

وگرنه زودتر سقط میکرد.

کسیم که میتونه از طرف متنفر باشه و تو مسیر طلاق باشه و همزمان هم نزدیکی کنه باهاش یعنی بجای کار میلنگه  دیگه. احتمالا نازه همش .زیادم متنفر نیست از طرف.والا بخدا

آدم میمونه تو کار اینا😦