2777
2789
عنوان

ینی سرنوشت و بچهام من چی میشه

1108 بازدید | 76 پست

امشب خیلی ناراحتم تو مرحله ی جدایی بودم که متوجه بارداریم شد و از اون روز از غصه دارم میمیرم خداقهرش نگیره مهر این بچه به دلم نیس .همیشه به این فکر بودم که بعد جداییم اینده خودمو بچمو چطور بسازم ولی این تو راهی همه برنامهامو بهم ریخت... نمیدونم چطور از پس زندگی ۲ تا بچه بربیام. خودم باید چیکار کنم.مامانم که از وقتی متوجه بارداریم شده بدتر از منه همش میگه تو انقدر جوونی دیگ مجبوری ایندتو بزاری پای بچهات حس میکنم افسردگی بارداری گرفتم انگار دیگ هیچی خوشحالم نمیکنه این روزا...

چرا سقط نمیکنی

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماکه میخواستی جدا شی ، چرا جلوگیری سفت و سخت نداشتی

رابطمون اصلا خوب نبود اصلا فکرشم نمیکردم دکترم میگفت چون تازه زایمان کرده بودی بدنت اماده بود بچم ۷ ماهشه ۳ ماه بارداریم تموم شده

من بودم سقطش میکردم..

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
علت طلاقت؟ اومدن یک بچه به این دنیا فقققطططط با ادن خدا انجام میشه رزقشم خدا میده پس این فکرارو ن ...

رزق بچه های کار تو خیابونو چرا نمیده؟؟؟؟

رزق کودکان افریقایی رو همینطور

تا کی میخواید ب این جملات بیخود اتکا کنید

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

چقدر سخته واقعا...

یه بچه ی ۷ماهه

یه بچه ی ۳ماهه توشکم

درشرف جدایی...

انشالله زندگیت درست بشه قلبم گرفت.

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...
علت طلاقت؟ اومدن یک بچه به این دنیا فقققطططط با ادن خدا انجام میشه رزقشم خدا میده پس این فکرارو ن ...

توروخدا این حرفارو  اینقد باب نکنین

آخه یعنی چی رزق و روزی رو خدا همراه بچه میاره

این حرفا خرافاته

نی نی سایت سایتِ عَجایِب