2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریود و تیر کشیدن شکم

4196 بازدید | 19 پست

سلام خانوما من چهار ساله اقدامم و باردار نشدم هنوز شش ماه پیش بدون دارو باردار شدم که بخاطر نداشتن قلب زود سقط شد. الانم حدودا یه هفته عقب انداختم 

اما زیر شکمم تیر میکشه خیلی. بنظرتون نشونه‌ی پریوده؟ بیبی هم زدم مثبته ولی خب احساس میکنم دارم پریود میشم. چون این تیرکشیدنارو معمولا قبل پریود تجربه میکردم اما اینبار ادامه دار شده.  ممنون میشم کمکم کنید.

اگه بی بی چک مثبته بارداری عزیزم

ممکنه کیست هم داشته باشی ..

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از دهنت بشنوه عزیزم. کیست باعث درد میشه؟

من تجربه کیست داشتم عزیزم

تخمدانام تیر میکشید.. احساس سنگینی هم میکردم سمت چپ و راست شکمم.. ولی انشالله شما بارداری 😍

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اهان ممنون ممکنه یعنی بیبی رو هم مثبت کاذب کنه؟

از خانومای نی نی سایتی شنیدم ک گاهی کیست داشتنی هم ممکنه مثبت نشون بده

دوتا خط پررنگ بود ؟

اره دوتا بیبی چک با مدلا و مارکای مختلف گرفتم اولی رو امتحان کردم زیر یه ثانیه دوتا خط پررنگ پررنگ افتاد سریع دومی رو باز کردم و تست کردم اونم همینطوری شد 

من شیش ماه پیش سر بارداری اولم خیلی اذیت شدم هی دکتر و مرکز بهداشت مجبورم میکردن چندبار ازمایش بتا و چندین بار سونوگرافی بدم کلی بهم استرس دادن اصلا خواب و خوراک نداشتم. اخرشم سقط شد. واقعا اذیت شدم گاهی میگم شاید من از بس اینور اونور رفتم این بلا سرم اومد. الان میخوام هیچکاری جز استراحت نکنم تا وقتی حالم خوبه یا دردم زیاد نشده حتی ازمایش بتام نمیدم. میزارم به حساب خودم از دوازده هفتگی به بعد میرم دکتر برای ازمایشای غربالگری و اینا. تا اون موقع ان شاءالله جاش محکم بشه. ولی هنوز باورم نمیشه واقعا باردار باشم 😭

برو ازمایش بده شنبه اگر مثبت بود ببر پیش دکتر بهت آمپول بده بچه رو سفت کنه

اخه من حالم خوبه وقتی نه لکه بینی دارم نه مشکل دیگه که همینجوری الکی امپول نمیدن

اره دوتا بیبی چک با مدلا و مارکای مختلف گرفتم اولی رو امتحان کردم زیر یه ثانیه دوتا خط پررنگ پررنگ ا ...

افرین چند هفته اول باید استراحت کنی تا جاش سفت بشه ول کن دکترو فعلا فقط استراحت کن