2777
2789

سلام دوستان یک هفته قبل با دوستم خیلی صمیمی که خیلیم همو دوست داریم قهر کردیم سر یه موضوع کوچیک بعد من در جواب پیامش که پیام دادم سین زد و چیزی نگفت و روز بعدشم بهش پیام دادم بازم همینجور چیزی نگفت حالا یک هفته از اون موضوع میگذره راستش منم ناراحتش کردم ولی آنچنان ن حالا دیشب استوری غمگین گذاشته چون دوستمه می‌شناسمش وقتی ناراحته همین کارو می‌کنه ولی من دیدم و چیزی نگفتم بهش حالا نمی‌دونم با اینکه یک هفته پیش جواب نداده چی بهش بگم اصلا چیزی بگم یا نه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه دیگه چی بگی وقتی طرف محلت نذاشته

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

وقتی قهرید پیام ندید زنگ بزنید یا همو ببینید همه چی حل میشه

من با دوست صمیمیم قهر کردم فقط همو دیدیم دوباره اشتی کردیم

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
وقتی قهرید پیام ندید زنگ بزنید یا همو ببینید همه چی حل میشه من با دوست صمیمیم قهر کردم فقط همو دیدی ...

دقیقا😐اصلا این گوشی مجازی و چت لعنتی خیلی بده فقط میپاشونه..

یـہ تـ‌ار مـ‌وش کہ سهلہ...!••͜فکـ‌رشـ‌م بہ کـسـے نـ‌مـ‌یـ‌دم!♡
آخه استوری غمگین گذاشته بود که حتما پیامش بدم نمی‌دونم چیکار کنم 

بیخیال

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

ی چی بگم

هنوز اونقدر باهم صمیمی نیستید

منو دوستم تا حد مرگ با هم دعوا میکنیم ی چی میگم ی چی میشنوی ها😂😂😂 دو دقیقه بعد انگار نه انگار ک چیزی شده 

انشالله اشتی که کردین این قرار رو بزارین که اگر از هم دلخور بودین باز هم اینجوری نزارین برین

به نظرم اگر واست مهمه یه زنگ بهش بزن بگو باهات قهرم ها ولی چطوری خندتون میگیره و آشتی 😂😂