2777
2789
عنوان

تعرفه های من درآوردی دکترها

72 بازدید | 11 پست

مدتی قبل به خاطر مشکل واژنیسموس با پرس و جوی زیاد رسیدم به مامای خیلی معروفی که همه میگن خیلی ال و بله. رفتم پیشش برای 5 دقیقه ویزیت، 350 هزار تومن گرفت و گفت اگر بخوای بیشتر راهنماییت کنم 400 هزار تومن بده تا تو واتس آپ در مورد تمرینات و ... سوالاتت رو جواب بدم. منم باز 400 کارت کشیدم شد 750. من درگیر مشکلات پی سی او شدم و کل ماه لکه بینی داشتم. بهشون بعد از 20 روز پیام دادم، نوشت چون دو هفته ست خبری ازت نیست باید مجددا ویزیت بشی (یعنی پول بدی) خدانگهدار!!!!!! من همینجوری هاج و واج موندم!! در حالیکه بهش گفته بودم بخاطر پی سی او اصلا نمیتونم تمرین داشته باشم. بعد اونم رفتم کلی سونوگرافی و پاپ اسمیر و ... . حتی عکس اونها رو براش فرستادم اما دیگه پیامم رو سین نکرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کسی که ادعا میکنه که واژنیسموس رو میشناسه حتما فشارهای روانی و استرس اون رو هم میشناسه، تبدیلش نمیکنه به محلی برای پول درآوردن. جالبه که اون 400 رو که دادم برای واتس آپ فقط یک کلمه حرف زد که عکس ژلی که استفاده میکنی رو بده همین!! این شد 400

کاش شوخی میکردم انقدر اعصاب خودم و شوهرم خورد شد که حد نداشت. الانم یادم میاد کفری میشم

والا بخدا منم اعصابم خورد شد .

اشتباه کردی که ۴۰۰ رو دادی میگفتی نمیخوام .

الانم برو یکم غر غر کن اونجا تو مطبش حداقل دلت خنک بشه😅

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
حرومش باشه چه اشغالی بوده

ایشون مدعیه که تا حالا 700 نفر رو درمان موفق کرده، تازه این هزینه مال فقط یک بار مراجعه بود، دیگه خودتون حساب کنید که چیکار میکنه. به منشیش گفتم فاکتورش رو بده ببرم برای بیمه، گفت اینها مشمول بیمه نمیشن!!!!