2777
2789
عنوان

موهامو کوتاه کردم + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه گذاشتی لایک کن

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
تا کوتاه کنی مورد مناسب پیدا میشه😂 ثابت شده

وای🤣🤣من از وقتی کرونا شده فقط یک بار اونم خواهرم نوک گیری کرده با کلی نظارت خودم

اصلا دل ندارم کوتاه کنم جنس موهام خیلی خوب نیس پایینش بدترم هست چون موخوره میگیره و قطعه قطعه میشه میریزه ولی بازم میگم هر وقت لازم شد کوتاه میکنم الان فقط منتظرم به کمرم برسه الانم رسیده ها ولی چون پایینا هی ازش خرد میشه میریزه خیلی خلوت شده تراکم نداره اصلا مشخص نیست😬😬😬

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
اره اونم نمیزاره ولی یکاریش میکنم😑😂 به کی بفروشم اخه  اره پیشنهاد خوبیه😍😂  موهام این ...

تو دیوار خریدار زیاده حتی بعضیا نوشتن در محل می‌خرن آدرس میدی میاد میچینه میبره😂جنس موهات بنظر خیلی خوبه اتفاقا 

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
عه ببرم بفروشمش بزنم به یه زخمی     ممنون عزیزدلم😍😍♥️

آره بابا😂زخمای ما که تمومی نداره بشین قشنگ فکراتو بکن ببینی زخمت ارزششو داره یا نه🤭

چمش😑😂😂😂

بی بلا🤣🤭

وای🤣🤣من از وقتی کرونا شده فقط یک بار اونم خواهرم نوک گیری کرده با کلی نظارت خودم اصلا دل ندارم کو ...

یه وجب کوتاه کنی خوبه. بعد بهش رسیدگی کن که جون بگیره. بلند باشه سالم نباشه که قشنگ نیست