اگه اشتباه نکنم تو مهر انگار موقع ثبت نامش بود قبلا میخوام بدونم با این رییس جمهور بازم لاتاری میشه ثبت نام کرد امید داشت هرچند منکه توهمه چیز بدشانسم اونکه چیز محالیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نتایج اردیبهشت میاد و اگه کسی برنده بشه باید بره سفارت آمریکا البته خودشون مشخص میکنن کدوم سفارت و کدوم کشور و بعد اگه تو مصاحبه قبول شد ویزا میدن و میتونه بره
اگه برنده بشی و ویزا بهت بدن میتونی تو کشورشون زندگی کنی ولی هیچ مزیت دیگه ای نداره یعنی خودت باید پول بدی خونه بگیری و بری کار پیدا کنی اونا از نظر مالی کمکت نمیکنن
مدرک تحصیلی ک باید دیپلم ۱۲ ساله داشته باشن و برای ثبت نام حتما باید پاسپورت داشته باشین و اینکه شغل ...
یعنی هیچ چیز خاصی نیاز نیس داشته باشیم مثلا من زبان بلدنیسم اهمیتی نداره؟من فوق دیپلم دارم پاسپورتمم انقضاش تموم شده حتما نیازه به روز بشه واسه ثبت نام؟