2777
2789

اگه اشتباه نکنم تو مهر انگار موقع ثبت نامش بود قبلا میخوام بدونم  با این رییس جمهور بازم لاتاری میشه ثبت نام کرد امید داشت هرچند منکه توهمه چیز بدشانسم اونکه چیز محالیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتایج اردیبهشت میاد و اگه کسی برنده بشه باید بره سفارت آمریکا البته خودشون مشخص میکنن کدوم سفارت و کدوم کشور و بعد اگه تو مصاحبه قبول شد ویزا میدن و میتونه بره

دعا کن من دیگه امسال برنده بشم

نتایج اردیبهشت میاد و اگه کسی برنده بشه باید بره سفارت آمریکا البته خودشون مشخص میکنن کدوم سفارت و ک ...

من فکردم اسمشون دربیاد کافیه تو مصاحبه چی میخوان یعنی ممکنه رد کنن

مصاحبه چیز خاصی نیست فقط باید همه چیو راست بگی و همه چیت و درست تو فرمت ک قبلا فرستاده بودی نوشته با ...

مدارک تحصیلی وکاری مهمه که چی داشته باشیم کلا شرایطی که نیازه رو میشه واسم توضیح بدی

مدارک تحصیلی وکاری مهمه که چی داشته باشیم کلا شرایطی که نیازه رو میشه واسم توضیح بدی

مدرک تحصیلی ک باید دیپلم ۱۲ ساله داشته باشن و برای ثبت نام حتما باید پاسپورت داشته باشین و اینکه شغلتون هم براشون مهم نیست

مدرک تحصیلی ک باید دیپلم ۱۲ ساله داشته باشن و برای ثبت نام حتما باید پاسپورت داشته باشین و اینکه شغل ...

یعنی هیچ چیز خاصی نیاز نیس داشته باشیم مثلا من زبان بلدنیسم اهمیتی نداره؟من فوق دیپلم دارم پاسپورتمم انقضاش تموم شده حتما نیازه به روز بشه واسه ثبت نام؟

اگه برنده بشی و ویزا بهت بدن میتونی تو کشورشون زندگی کنی ولی هیچ مزیت دیگه ای نداره یعنی خودت باید پ ...

همینش که ازاین مملکت پراز دروغ وادمای حروم زاده اش بیایم بیرون کافیه برا اوایل که کارنداریم و خونه نتونسیم بگیزیم باید کجا بمونیم

یعنی هیچ چیز خاصی نیاز نیس داشته باشیم مثلا من زبان بلدنیسم اهمیتی نداره؟من فوق دیپلم دارم پاسپورتمم ...

نه به مدرک زبانم کاری ندارن اتفاقا مصاحبه رو خودتون انتخاب میکنید ک به چه زبانی انجام بشه و میتونید فارسی انتخاب کنید و آفیسر فارسی با شما صحبت میکنه

پاسپورت باید اعتبار داشته باشه

همینش که ازاین مملکت پراز دروغ وادمای حروم زاده اش بیایم بیرون کافیه برا اوایل که کارنداریم و خونه ن ...

یه جور حرف میزنم انگار ثبت نام کردم و منی که بدشانس تراز من وجود نداره اسمم درومده که حالا دارم اینارو میپرسم😁