2777
2789
عنوان

وقتی از بعضیا بدت بیاد یجا ببینیش چیکار میکنی مهم نباشه برات؟

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 51 پست
نمیتونی شکایت کنی بگی هی ب پروپام میپیچن ؟ تو مدرکی نداری ؟

والا چی بگم شکایت که برای مزاحم تلفنی کردم بعدم اینا که نمیان با من طرف بشن...زیر زیرکی کاراشونو میکنن...اگر نتونست اثبات کنه منم اعاده حیثیت میکنم و شکایت میکنم ازش...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
اووپس موضوعش مفصله دختر

آره...گفتم که رفته شکایت کرده بزور وارد خونش شدم و تهدیدش کردم...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشاله یه شوهر خوب قسمتت بشه به زودی ببین اصلا نگاش نکن انگار نیست بی تفاوت باش فکر کن نیست منظورم ...

مرسی گلم خداروشکر تو فامیل نیساون طرفم تو محیط بیرنم هس اره خواهرم و دهتر خاله هام پایه ان 

باید برم ببینم میخواد چی بگه...بعدم شاهد باید داشته باشه یا دوربین مداربسته ثبت کرده باشه که من بزور ...

هیچ چیز تو دادگاه انداز زبون یه آدم کارایی نداره شاهد ببر ک بگن تو اون موقع ک ای گفته ب زور رفتی خونش بگه پیش من بدونه س چار تا هم ببر نه یکی برا این اتفاقیم ک افتاده تو خیابون اگه صدا داشت بگو ای اول اومده ب داد بیداد منم دفاع کردم از بی آبرویی و این ک سعی کن تو دادگاه همیشه آروم باشی آروم و خونسرد حرف بزنی برگ بازنده دست اونیه ک جیغو دادش زیاده

هیچ چیز تو دادگاه انداز زبون یه آدم کارایی نداره شاهد ببر ک بگن تو اون موقع ک ای گفته ب زور رفتی خون ...

مرسی...آره باید بگم اتفاقی دیدم و بعدم برای دفاع از خودم بوده...

آره بگو خواسته بی آبرویی کنه منم دفاع کردم  دیدی اوضاع خیلی خیته بیا خودم وکیلت میشم 😂😂😂😂

آره حتما...بیا چون خیلی آدم چاخانیه...یه داستانی تعریف میکنه جم تی وی هم توش قفله حالا خوبه خاک بر سر مومن چادری هست اهل نماز و روزه...مومنن اینن...

خب توام شاهد ببر ک دوروغ میگ مرض ک نداری وارد خونش بشی

آره خب...می تونم هم بگم که من بانک بودم و دوربین مداربسته اونو ضبط کرده...بعدم همسایهاش هستن از اونا بپرسن خودش خیط میشه...