نمیتونی شکایت کنی بگی هی ب پروپام میپیچن ؟ تو مدرکی نداری ؟
والا چی بگم شکایت که برای مزاحم تلفنی کردم بعدم اینا که نمیان با من طرف بشن...زیر زیرکی کاراشونو میکنن...اگر نتونست اثبات کنه منم اعاده حیثیت میکنم و شکایت میکنم ازش...
کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید برم ببینم میخواد چی بگه...بعدم شاهد باید داشته باشه یا دوربین مداربسته ثبت کرده باشه که من بزور ...
هیچ چیز تو دادگاه انداز زبون یه آدم کارایی نداره شاهد ببر ک بگن تو اون موقع ک ای گفته ب زور رفتی خونش بگه پیش من بدونه س چار تا هم ببر نه یکی برا این اتفاقیم ک افتاده تو خیابون اگه صدا داشت بگو ای اول اومده ب داد بیداد منم دفاع کردم از بی آبرویی و این ک سعی کن تو دادگاه همیشه آروم باشی آروم و خونسرد حرف بزنی برگ بازنده دست اونیه ک جیغو دادش زیاده