2777
2789
عنوان

وقتی از بعضیا بدت بیاد یجا ببینیش چیکار میکنی مهم نباشه برات؟

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 51 پست
انقدر بی شرفه میدونم که صدامو ضبط کرده بعد ادعا کرده بزور رفتم خونش تهدیدش کردم حالا چی من تو خیابون ...

مملکت ک ایقه هرکی هرکی نی تا مدرک نداشته باشه هیچ قلطی نمیتونه بکنه توهم مدرک رو کن ک او تاریخ او ساعت جایی دیگه بودی با شاهد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی از یکی بدت میاد دوست داری حرصش بدی وقتی دق خوردنشو میبسنی لذت میبری من کم دشمن ندارم تقریبا کل ...

حسودن که میبینن خانونی اذیتت میکنن ولی واقعا باریکلا بهت تو خانوادت هم دشمن داری و تا الانم قوی هسی و خواهی بود 🤌🏻❤💪🏼

پس اون میخواد کلا اذیتت کنه چقدر ادم بدی پیدا میشن واقعا 

آره...میدونم که قصدش فقط انداختن من تو زندان و پرونده سازی برای منه...متاسفانه چنین آدمایی رو من تازه می بینم... حالا کرک و پرت بریزه که اینا حتی با ناموس خودشون چه کارا که نمی کنن...بگما میگی اینا کین...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
مملکت ک ایقه هرکی هرکی نی تا مدرک نداشته باشه هیچ قلطی نمیتونه بکنه توهم مدرک رو کن ک او تاریخ او سا ...

باید برم ببینم میخواد چی بگه...بعدم شاهد باید داشته باشه یا دوربین مداربسته ثبت کرده باشه که من بزور وارد خونش شدم...با یه فایل صوتی که نمیشه متهم کرد کسی رو...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

اصلا نگاشون نمیکنم 

با شوهرم خودمو مشغول میکنم دو تایی می حرفیم 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
آره...میدونم که قصدش فقط انداختن من تو زندان و پرونده سازی برای منه...متاسفانه چنین آدمایی رو من تاز ...

پس اونا موجودی به نام انسان نیستن توام مواظب خودت باش عزیزم بهت اسیب نرسه 

حسودن که میبینن خانونی اذیتت میکنن ولی واقعا باریکلا بهت تو خانوادت هم دشمن داری و تا الانم قوی هسی ...

قوی باش و بمون هیچکی ارزش نداره ک خودتو براش داغون کنی نه تا عمو او عمه دارم ک با عروسو داماد همه 50نفری میشن بیشتر سایمو با تیر میزنن بخاطر این ک بی اجازه اونا ازدواج کردم پنج ساله ک این داستان ادامه داره و هر روز یه شر تازه ب پا میشه و من روز ب روز قوی تر میشم برای این ک پای کار خودم بمونمو دغ اونارو درارم 

پس اونا موجودی به نام انسان نیستن توام مواظب خودت باش عزیزم بهت اسیب نرسه 

والا تو این یک سالی که گذشت انقدر بلا سرم آوردن یه کارایی کردن که...

خب من شوهر ندارم چیکار کنم 🤣

ایشاله یه شوهر خوب قسمتت بشه به زودی

ببین اصلا نگاش نکن انگار نیست بی تفاوت باش فکر کن نیست

منظورم بی محلی بهش نیست انگار وجود خارجی نداره

خواهرت پایه نیست با خواهرت یا فامیلی مثلا دخترخاله دختر عمو اینا گرم بگیر حوصلت سرنره  اونم نببینی

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن