2777
2789

بچه ها دیشب متوجه اتفاقی شدم که از همون دیشب خیلی منو بهم ریخته و حالم بده واقعا 

کسی رو هم ندارم بخوام باهاش حرف بزنم و بتونم درست رفتار کنم

بچه ها من کامل قضیه رو مینویسم و تعریف میکنم فقط لطفا راهنماییم کنید من آخرش میخونم.

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

شوهر من از پارسال همین موقع ها یه آدمی وارد کارش شد و باهم شریک شدن

این اقا با وجود اشتباهات فاحشی که داشت بازم شوهر من باهاش میموند و باهم کار میکردن

هی هم هرکاری رو باهم انجام میدادن

هی میگفتن چیزی برامون نموند و نمیدونم ضرر کردیم و این حرف‌ها 

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد بعد از مدتی هی من شاکی شدم گفتم این به درد کار نمیخوره ببین چقدر دارین ضرر میکنین بابا عمرمونه داره میزه رها کن این آدمو نمیشه با این ادم ادامه داد و این حرفا

که بعد از کلی حرف و بحث بالاخره اینا از هم جدا شدن

قبل از این این اقا برای همسر من کار میکرد هم خودش هم برادر خانمش 

دیدم هی برادر خانمش به من پیام میده که به شوهرت بگو پول منو بده و فلان و بیسار

بعد من یهو تو گوشی شوهرم دیدم براش پیام فرستاده تو اینستا که آره پول منو بده و فلان و بیسار وگرنه من عکس اون زنه رو که توهم بودی تو استخر میفرستم برای زنت

این قضیه مال حدودا دو ماه پیشه

من شوهرم خواب بود گفتم مهرداد این چی داره میگه عکس زن چیه و فلان چون واقعا با شناختی که از شوهرم داشتم اصلا به هیچ عنوان نمیتونستم قبول کنم همچین چیزی رو

بعد گفت نه همچین چیزی نیست این برای تهدید داره این حرفو میگه اصلا چنین چیزی نیست

گذشت تا هفته پیش

اون اقا(شریک شوهرم)هی به گوشی من زنگ میزد و فلان و بیسار شوهرمن گفت من دیگه نمیخوام جواب این رو بدم دیگه جدا شدیم و نمیخوام باهاش حرف بزنم 

شبم خونه مادر شوهرم بودیم

همسرم خواب بود گوشی هی زنگ خورد 

هی پیام میومد 

آره من عکس رو برای زنت میفرستم 

هم خودش هم برادر خانمش

من شوهرم خواب بود گفتم مهرداد این چی داره میگه عکس زن چیه و فلان چون واقعا با شناختی که از شوهرم داش ...

منم مثل شمام اینقدر به شوهرم اعتماد دادم که اصلا نمیتونم فکر کنم شاید یه روزی بهم خیانت کنه

هی حالم بد و بدتر شد 

گفتم خدایا اینا چی میگن گفتم اگه من الان شوهرم رو بیدار کنم و ازش بپرسم قطعا حاشا میکنه 

مادر شوهرم رو صدا کردم 

گفتم ببین اینا یه همچین پیامایی دارن میفرستن چی دارن میگن 

و واقعا حالم بد شد و میلرزیدم

دیدم یهو گوشی خودم زنگ خورد همون شریک شوهرم زنگ زد به من گفت خوبی گفتم شما با این پیاما میزاری من خوب باشم؟

این چه پیامایی داری میفرستی ؟؟یعنی چی؟؟؟

بعد منکر شد نه من پیام ندادم من کاری نکردم و چه پیامی و این حرفا 

و کلی دعوا شد بین من و اون آدم

دوباره ژنگ زد مادر شوهرم گوشیش رو برداشت گفت بخوای زندگی اینا رو بهم بریزی یا تهمتی بزنی بلایی به سرت میارم اون سرش ناپیدا و کلی تهدیدش کرد

من همه چیز رو برای شوهرم تعریف کردم گفت سحر این آدم میخواد به من ضربه بزنه تو باور نکن و همچین چیزی وجود نداره منم اونجا گفتم باشه ولی ته دلم قبول نکردم

گفتم پس بهش زنگ بزن بگو این عکس چیه قضیه ش باید بزای من روشن بشه

گفت باشه 

شب که از سر کار برگشت گفت من حرف زدم و گفتم عکس چیه و فلان گفت نه عکسی نیست و هیچی…

من بازم باور نکردم ولی صبر کردم 

خب بعد از دعوایی که من و خونواده ش اون شب با اون آدم داشتیم توقع نداشتیم شوهر من دیگه با اون آدم ملایم و عادی برخورد کنه دیگه 

سه روز پیش با شوهرم رفتیم بازار برای خرید لوازم ماشین 

دیدم رفت اونور جوابش رو داد که آره چشم و چک رو برات میارم (چک این شریک سابقم دست یکی از آشناهای ماست)

من دیدم این دوباره با اون گرم گرفته شک کردم

دیشب دیدم تا بهش پیام داد پیامای واتس اپش رو پاک کرد 

گفتم بیا بشین میخوام باهات حرف بزنم