2777
2789
عنوان

بچها الان آزمون شهر دارم🥺🥺

359 بازدید | 36 پست

اولین بارمه

استرس که دارم خیلی اینجام شلوغ همه وایسادن

به احتمال زیاد گند میزنم

فک کنم سوار نشده بگه پیاده شو خانوم😭

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگه پیاده شو 

اینم ناراحتی داره

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
دیروز یه جلسه برداشتم ولی خوب نبودم نمیخواستم بیام  گفتن برو ترست بریزه😔 پارک دوبلم یکی در ...

تمرینت کافی نبود 

چرا زود رفتی برای امتحان 

ولی بازم ناراحتی نداره

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
مورد داریم اینجا بار دهم امده😶 یکی ۸ بارشه

اصلا اشکال نداره عزیزم 

۵۰ بار رد بشه 

ولی تا کامل یاد نگرفتی نرو امتحان 

اعتماد به نفس خودت میاد پایین 

موقعی برو که تسلط کامل داری