2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری ک خدا دوتا فرشته برا کار هایه بد خوبمون گذاشته برامون یه فرشته ام گذاشته ک مواظبمون باشه

لابد میدونه انسان ها ظرفیت ندارن زود الوده میشن 

En contra Significado com você🍂🍂    meu amigo🕊🕊🕊
به این معتقدم که بچه های کوچیک فرشته ها همیشه مواظبشون هستن که آسیب نبینن. آدم بزرگا فقط فرشته چپ و ...

چون بچه ها پاکن شاید مام قلبمون و پاک کنیم پاک باشیم بودن اون فرشته رو حس کنیم

من یه بار تو شهر بازی 

سوار این تاپ ها شدم که میرن بالا میچرخن

قبل اینکه کامل بیاد پایین

خودمو پرت  کردم.

اون مسئول تاپه اصلا یه تعجب وحشتناکی داشت

چطور تاب تو سر تو نخورد 

باید می‌خورد 

من میگم  فرشته ها خیلی کارها میکنن که انسان ها نمیدونن 

من دقیقا بخاطر همین از تنهایی میترسم 😄

میدونی من از جن اینا میترسیدم ولی الان فک میکنم اونام مثل مان بدو خوب دارن و حس میکنم من یکیو دارم ک همه جا مواظبمه نمیزاره چیزی نزدیکم بشه 

من خودم مانتویی م ولی همیشه عاشق باحجابای خوشتیپم اصن از تیپ مانتوییا خوشم نیمده تا حالا. جدیدا هم باحجاب بدون چادرم 🥰🤩🤩

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

آخرین بار وقتی خواستم خودکشی کنم قشنگ احساس میکردم یه نیرویی اطرافمه و نمیزاره 

یا موقعی که ناراحت بودم یه فرشته اومد به خوابم و باهام حرف زد تا دلداریم بده

یا موقع اذان منو صدا کرده 

یکی دوبار هم با صداشون از خواب بیدار شدم منو صدا میکردن 

یه بار تو راه قم بودیم یکهو یه صدایی به من سلام کرد صدای یه زن بود اما عادی نبود و جالب اینه همون موقع مادرم گفت تو هم شنیدی؟ یعنی به من و مادرم سلام دادن 

بعضی وقتا یادم افتاده دلم میخواد بازم کنارم باشن باهام حرف بزنن اما یه چیزی ته دلم میگه نباید به این چیزا دل ببندی نباید برای خودت بزرگش کنی من یه مدت خیلی با ماورا ارتباط برقرار میکردم

🤍
من یه بار تو شهر بازی  سوار این تاپ ها شدم که میرن بالا میچرخن قبل اینکه کامل بیاد پایین خود ...

اره دقیقا ولی انسانا ببین چقدر قدرت دارن ک یه فرشته مواظبشونه ما انسانا هیچوقت نرفتیم دنبال قدرت هامون وگرنه انسان ها خیلی باهوشن یعنی ما فقط ۳ درصد از ذهنمون و فقط استفاده میکنیم فک کنم ببین چ استعداد هایی داریم نمیدونیم