2777
2789

بابام زده سر داداشمو دیروز شکسته.سانس اوردیم فقط شکست دکتر بهش گفته شانس اوردی ضربه مغذی نشدی.احتمالش وجود داشت؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

همسایه ما توی سن جوانی ،باباش بخاطر اینک خاطرخواه شده با ی چیزی زده تو سرش کلا قاطی کرده دیگ بنده خدا 

دیگ ی آدم سالم نیست

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چی زده؟ چرا زده؟ چندسالشونه؟

تاپیک قبل نه تاپیک قبل ترش کامل نوشتم بخون اونجا عزیز

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

همسایه ما توی سن جوانی ،باباش بخاطر اینک خاطرخواه شده با ی چیزی زده تو سرش کلا قاطی کرده دیگ بنده خد ...

وای خدا خاک به سرم.استرس گرفتم‌داداشم الان سالمه سرشم بخیه زده.میشه تاپیک دو تا مونده به اخرمو بخونید؟همونکه گفتم میشه لطفا بیاید

پزشک فهمید کار پدرتون بوده؟

نه داداشم بهونه کرده.میشه تاپیک دو تا مونده به اخرمو بخونید؟راجب دعوای بابام و داداشمه‌دکتر کلی سوال پیچ کرده بوده اما

وای خدا خاک به سرم.استرس گرفتم‌داداشم الان سالمه سرشم بخیه زده.میشه تاپیک دو تا مونده به اخرمو بخونی ...

ن دیگ شما میگی خونریزی کرده،معمولا خونریزی داشته باشه دیگ خطری نداره،بعدم میگی که یکی دو روز گذشته ،نگرانی نداره

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
ن دیگ شما میگی خونریزی کرده،معمولا خونریزی داشته باشه دیگ خطری نداره،بعدم میگی که یکی دو روز گذشته ، ...

خداروشکر.اگه خونریزی نمیکرد مشکل پیدا میکرد؟اندازه یکونین بند انگشت سرش شکسته.سه تا بخیه خورده خون اومد اما طوری نبود که رو فرش بچیکه خودشو کثیف کرد.زودم بتد اومد

اسی الان 3تا تاپیک اخرت رو خوندم؛ درباره رفتار پدرت و شرایط سختتون حرفی ندارم فقط خواستم بگم تربیتت درست بوده! از طرز صحبت کردن و تعریف کردنت مشخصه دختر بادب و با شخصیتی هستی و متانت تو کلمه به کلمه متن ت جلوه میکرد🥰لطفا همیشه انقدر خوب و باشخصیت بمون😍

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
اسی الان 3تا تاپیک اخرت رو خوندم؛ درباره رفتار پدرت و شرایط سختتون حرفی ندارم فقط خواستم بگم تربیتت ...

قربونت بشم عزیزم.تربیتمو همه مدیون خودم عمه هام مادربزرگمم.یه بخشیشم همسر پدرم‌.دستت درد نکنه حرفت حالمو بهتر کرد

قربونت بشم عزیزم.تربیتمو همه مدیون خودم عمه هام مادربزرگمم.یه بخشیشم همسر پدرم‌.دستت درد نکنه حرفت ح ...

عزیزمی 🥰من ادم شناس خیلی ماهری هستم،واقعیت رو بهت گفتم. نذار ادمهای عوضی اطرافت تو رو هم عوض کنه😍

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
عزیزمی 🥰من ادم شناس خیلی ماهری هستم،واقعیت رو بهت گفتم. نذار ادمهای عوضی اطرافت تو رو هم عوض کنه😍

ماچ