2777
2789

من دخترم متولد ۹۵ هست، تابستان ۱۴۰۰ اکثر همسن و سالهای دخترم رو ثبت نام کردن برای پیش دبستان

الان هم برای ثبت نام کلاس اول دارن اقدام میکنن

من اونموقع یعنی ۱۴۰۰،، حساب کردم دیدم دختر من هنوز در سن ۵ سالگیه، و تازه تابستان امسال ۶ سال تمام میشه

و میخوام از ماه آینده برای پیش دبستان ثبت نامش کنم

حالا به هر کی میگم میگن وای چرا اسمشو دیر نوشتی و این حرفا!

مگه موقع خود ما ۶ سال تمام نمیرفتیم آمادگی و بعد اون دبستان؟ چرا اینجوری شده آخه! 

بعدشم اوج کرونا بود و واکسن نبود، من حقیقتا میترسیدم بفرستمش، حتی غیر حضوری

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا هیچ طوری نمیشه عزیزم...حالا اونا که از ۵سالگی رفتن‌مگه چیکاره شدن...اصلا ناراحت نباش 

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

بزرگتر از بچه های بقیه باشه خودش اذیت میشه 

اخه مگه الان متولدین ۹۵ نباید برن کلاس اول؟ 

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤