2777
2789
عنوان

دوستان، اگر بچه یک سال دیر به مدرسه بره چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2156 بازدید | 100 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال اصلا خوب نبود از اون سن بچه رو درگیر مدرسه بکنی

اونم مدارس ایران😕😕 از 5 سالگی همه عقاید پوچشونو بکنن تو گوش بچه؟ هرچی دیرتر بهتر بخدا

بیا خوب باشیم:)                                                              

مهم نیست بنویس کلاس اول فکرکنم اجباری نبوده امسال و پارسال البته یکم دوماه تقویتی بهشون برنامه می دن.

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

خب اذیت میشه بزرگتر بشه میبینه از بقیه همکلاسی هاش بزرگتره

الان بفرستش اول پیش دبستان چرته

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

خو پیش دبستانی ثبت نام نکن اول ثبت نام کن داداش منم پیش دبستانی نرف ولی سال دیگه اول ثبت نام کردیم یه ماه زودتر رفت مدرسه پیش دبستانیو ب طور فشرده و خلاصه وار یادش دادن

عاشق تاپیکای جنجالی و عکس تگم کنین لطفا😍❤️

الان شما حق انتخاب داری هم می تونی پیش دبستان ثبت نام کنی هم کلاس اول ، ببین برای کدوم آمادگیشو داره همونو ثبت نامش کن ، خیلی درگیر یک سال دیرتر نباش.

هزار بسته مُسَکِن فدای این غمِ بُرنا...
الان باید بره کلاس اول دیگه پیش دبستان مهم نیست اجباری هم نیست

اره ولی دوست دارم پیش دبستان رو حتما بره

چون به شدت وابسته‌س بهم! 

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

عزیزم هیچ اتفاقی نمی افته 

هنوزم دیر نشده شما هم برای کلاس اول ثبت نامش کن رفتن به پیش دبستانی برای کلاس اول واجب نیست من چند نفر رو دیدم بچه هاشون رو پیش دبستانی نفرستادند

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

پیش که اجبار نیس دختر منم نزاشتمش خودم دادم یادش میدم

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر