2777
2789
عنوان

دوستان، اگر بچه یک سال دیر به مدرسه بره چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2153 بازدید | 100 پست

من یه سال دیر رفتم خیلی اذیت شدم...احساس میکردم همه هم کلاسیم خنگن😄

دیگه کلاس سوم جهشی خوندم همسطح شدم خوب شد

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

ببری پیش دبستانی بخوای ثبت نامش کنی ، خودش نمینویسه سنشو ببینه میگه باید بره اول گلم 

نگران نباش کلاس اول ثبت نامش کن اشکال نداره پیش دبستانی نره 

گفتی تابستون ۹۵ بدنیا اومده درسته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ ماهی هست دخترت؟ امسال مهر ماه ۱۴۰۱. باید متولدین مهر ۱۳۹۵ بع قبل ثبت نام کنن اول

خرداد

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
چ ماهی هست دخترت؟ امسال مهر ماه ۱۴۰۱. باید متولدین مهر ۱۳۹۵ بع قبل ثبت نام کنن

,مث خواهر من😐که اردیبهشته ۹۵دنیا اومده

البته منم یادمه خودم شش سالگی رفتم مدرسه،خواهرمم الان شش سالگی میشه که باید بره مدرسه

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
ببری پیش دبستانی بخوای ثبت نامش کنی ، خودش نمینویسه سنشو ببینه میگه باید بره اول گلم  نگران ...

بله 

بهار ۹۵

خرداد 

اخه خیلی وابسته‌س بهم

دوست دارم اول بره محیط بازی و سرگرمی تا محیط اجباری مدرسه!

من پسرم مرداد ماهيه كه سال ٨٦ به دنيا اومدو سال ٩٢وقت مرداد ماه شمع شش سالگيشو فوت كرد همون سال مهر ...

خوب هر وقت شش سالش تموم شده می‌تونه بره مدرسه 

دختر این خانم هم اگه شش ماهه ی اول باشه امسال می‌ره مدرسه

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
خرداد

خب امسال مهر کلاس اول ثبت نامش کن. پیش اجباری نیست ک.

اگر بچه ت تا الان کلاس جایی نرفته و میترسی مدرسه نمونه.‌ تابستون کلاس نقاشی . قرآن  زبان .جایی بفرستش

لعنت خدا اول بر مسیولین بی مسیول ...بعد بر شیطان
خوب هر وقت شش سالش تموم شده می‌تونه بره مدرسه  دختر این خانم هم اگه شش ماهه ی اول باشه امسال م ...

بله ديگه منم قاعده شو گفتم 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
بله  بهار ۹۵ خرداد  اخه خیلی وابسته‌س بهم دوست دارم اول بره محیط بازی و سرگرمی تا محیط ...

نگران نباش  تو این تابستون یه جایی ثبت نامش کن تا موقع مدرسه یه کم عادت کنه از شما دور بشه

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
پیش که اجبار نیس دختر منم نزاشتمش خودم دادم یادش میدم

چجوری عزیزم؟

دختر من خیلی بهم وابسته‌س

بعدشم بهش چیا یاد بدم؟ 

بله  بهار ۹۵ خرداد  اخه خیلی وابسته‌س بهم دوست دارم اول بره محیط بازی و سرگرمی تا محیط ...

من قصد دارم تابستون باشگاه بفرستمش تا آمادگیش برای مدرسه بیشتر بشه

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر