2777
2789
عنوان

کمک احیای قلبی ریوی

1854 بازدید | 26 پست

یکی از دوستام حدود یه ساعت پیش احیای قلبی ریوی روم امتحان کرد قرار بود شماتیک باشه ولی واقعی امتحان کرد اونم  سه نوبت الان قفسه سینه و پشتم درد میکنه چیکار کنم خوب بشم؟؟

دختر دیووونه ناقصم کرد خودشم الان راحت خوابیده☹☹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شکستگی که مطمئنم نیست بعدش سوتینم رو باز کردم بهتر شد ولی الان دوباره درد گرفته 

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ای خدا 

حالا اکه میتونی تحمل کنی تا فردا صبر کن ببین چی میشه 

رو شکمم نخواب فشار بیاره بهش

میخواین امتحان کنین روی بالشت تمرین کنین 😂 مگه شما مولاژین ک رو خودتون تمرین میکنین

بابا بهش گفتم فقط شماتیک باشه چون میخواستم روش انژیوکت امتحان کنم اونم احیای ریوی قلبی روی من ولی نه باشدت ولی جو گرفتش😐😐

بابا بهش گفتم فقط شماتیک باشه چون میخواستم روش انژیوکت امتحان کنم اونم احیای ریوی قلبی روی من ولی نه ...

😂😂😂یاد خاطرات خوابگاه بخیر 

ببین انژیوکت در مقابل انژیوکت (خون در مقابل خون)

اونوقت شما رفتین سراغ سی پی ار 

اشکال نداره تجربه شد