2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرمش خوبه طبیعیه ولی چرا انقد کبود شدی😨

عادیه

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
دیروز تازه زدم ب مرور خوب میشه

مبارک عزیزم😘

هزینش چقدر شد؟

منم خوشم میاد از ژل لب

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
ی سی سی زدم ولی مارک خوب ک خیالم راحت باشه

منم می‌خوام بزنم اما میترسم که بد شه 🤧

میگم اسی چ مدلی رو گفتی به دکتره

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺
مبارک عزیزم😘 هزینش چقدر شد؟ منم خوشم میاد از ژل لب

فدات مارک بامارک فرق داره من ۲ تومن هزینه کردم خیالم راحت باشه.۱۷۰۰ ب بعد شرومیشد مارک چینی نمیاره این دکتره

پدرم همه چیزم بود .....
منم می‌خوام بزنم اما میترسم که بد شه 🤧 میگم اسی چ مدلی رو گفتی به دکتره

گفت دندونت مشخص شه گفتم نه. من سپردم بخودش فقط گفتم دندونم مشخص نشه

پدرم همه چیزم بود .....
فدات مارک بامارک فرق داره من ۲ تومن هزینه کردم خیالم راحت باشه.۱۷۰۰ ب بعد شرومیشد مارک چینی نمیاره ا ...

خوبه 

من شنیدم مارک مصپورت خوبه

ماندگاریش چقدره ژل شما؟ 

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘