2777
2789

سلام خانما من بخاطر پهلو درد رفتم زیر دوش اب داغ نشستم یدفعه اندازه نصف شیشه نوشابه کوچیک اب امد زرد رنگ بود بو ادرارم میداد چون با اب دوش قاطی شد دقیق نمیدونم چی بود دیگه هم نیومده خیلی میترسم تنها هم هستم ایا کیسه ابمه لطفا اگه میدونید کمکم کنید هفته 35و5روزم 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا نیست کیسه اب من ترکید یجوری آب اومد انگار تشتو ریختی رو تخت اونم بی رنگ 

ادرارت بوده ادم بعضی وقتا متوجه نمیشه ادرارشو ماه اخر

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

زنگ بزنید اورژانس بپرسید

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

با این توصیفت بیشتر احتمال میدم ادرار بوده

ابش میتونه زرد مم رنگ باشه اما بوش اصلا مث ادرار نیست 

با ایت حال اگه کیسه آب پاره یا سوراخ بشه مایع قطع نمیشه حواست جمع باشه زود زود چک کن اگر دیدی ادامه داره سریعا با پزشک تماس بگیر برو بیمارستان به حرکت نی تی هم دقت کن 

بله ممکنه کیسه اب باشه. چون حجمش زیاد بوده.  داغم هستش. رنگشم تقریبا زرد روشنه.  ببین با ...

زردش یکم پررنگ میزد چون با اب قاطی بود نمیدونم دقیق چه رنگی بود سرفه عطسه کردم هیچی ازم خارج نشد خشک خشکم 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان