2777
2789
عنوان

ترکیدن کیسه اب اگه میدونید لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 52 پست

در هر صورت برو دکتر 

چون کیسه ابم ترکید پشت سر هم اب نیومد 

یکم تو خونه ریخت یکم تو بیمارستان

استرسم نگیر فقط یک نوار بهداشتی بذار اگر دوباره ریخت اونا بدونن کیسه اب بوده یانه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این توصیفت بیشتر احتمال میدم ادرار بوده ابش میتونه زرد مم رنگ باشه اما بوش اصلا مث ادرار نیست&nb ...

کلا یک دقیقه هم نشد بعدم سرفه کردم دلا شدم خشک خشک بود الان میرم پد میذارم اگه کیسه اب باشه احتمال داره دوباره بیاد؟

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
زردش یکم پررنگ میزد چون با اب قاطی بود نمیدونم دقیق چه رنگی بود سرفه عطسه کردم هیچی ازم خارج نشد خشک ...

پس اگه خشکی که ادرارت بوده شاید. 

فقط باید دقت کنی و همش خودتو چک کنی. 

میتونی زنگ بزنی اورژانس سوال بپرسی ازشون. یا زنگ بزن دکترت بپرس. 

حرکت بچه رو هم حواست باشه. 

اگه شرایطو داری یه سر دکتر برو چک کنه. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است.... 
برو بیمارستان ازت تست بگیرن فوقش میگن منفیه خیالت راحت میشه

کسی نیست ببرتم تنهام بیمارستانم ازمون دوره 

یادمه تو بیمارستان بستری بودم ۳۵هفته و چهارروزم بود یهو کیسه ترکید از استرس از گریه های فراوانم 

بردنم سز و قند عسل سالم سالم بود فقط کوچولو بود اونم زود بزرگ سد

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

ی نوار بزار ی ساعت فعالیت داشته باش راه برو و سرفه و اینا

اگه نوار خیس شد کیسه آبه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

همراش کمی خون نبود اگه ابریزش داشتی که اره کیسه ابته ولی جای نگرانی نیست  بچت کامله بدنیا هم بی ...

نه خون نبود اصلا بو ادرار میداد نمیدونم ظهر دکتر بودم ماما گفت اگه بدنیا بیاد باید اعزام بشه خیلی میترسم 

یادمه تو بیمارستان بستری بودم ۳۵هفته و چهارروزم بود یهو کیسه ترکید از استرس از گریه های فراوانم  ...

من درد داشتم ظهر دکتر بودم ماما خیلی ترسوندم گفت اعزام میشه با اینکه امپول ریه زدم بچم وزنش 2750هست 

سریع برو دکتر اگه تنهایی نصف شبی مابقیش بیاد چه میخوای کنی 

اگه نیم ساعت یا یک ساعت دیگه برم اشکال داره زنگ بزنم حداقل مامانم بیاد دنبالم خودم استرس گرفتم خیلی میترسم 😭😭😭