2777
2789
عنوان

ترکیدن کیسه اب اگه میدونید لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 52 پست
نه خون نبود اصلا بو ادرار میداد نمیدونم ظهر دکتر بودم ماما گفت اگه بدنیا بیاد باید اعزام بشه خیلی می ...

نترس بابا بچه من ۳۶ هفته بدنیا اومد یک ساعتم نرفت تو دستگاه مهم دکتره تو هم الان ۳۶ هفته حساب میشی فقط حواست باشه اگه دوباره دیدی بعدش نگرلن شو وگرنه که چیزی نیست

من درد داشتم ظهر دکتر بودم ماما خیلی ترسوندم گفت اعزام میشه با اینکه امپول ریه زدم بچم وزنش 2750هست& ...

مننم امپول ریه زده بودم وزنش هم ۲۱۰۰بود بهاطر همین وزنش بستری بودم خونرسانی بهش کم میشد ولی اصلا نرفت ان ای سیو و اینا کنارم موند فقط قندش پایین بود بهش سرم زدن تا قندش بالا بیاد چون نمیتونست شیر بخوره طول کشید بلعو یاد بگیره تقریبا یک هفته بعدش خورد انقدر خورد که شش ماهکی داشت منفجر میشد

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه نیم ساعت یا یک ساعت دیگه برم اشکال داره زنگ بزنم حداقل مامانم بیاد دنبالم خودم استرس گرفتم خیلی ...

اسسترس نگیر عزیزم اگه کیسه اب بوده باشه بازم آب میاد دردت میگیره کلا دو روز جنین بدون اب میتونه زنده بمونه چرا اینجوری میکنی اخه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
اسسترس نگیر عزیزم اگه کیسه اب بوده باشه بازم آب میاد دردت میگیره کلا دو روز جنین بدون اب میتونه زنده ...

هر شخص فرق داره عزیزم دور از جونش خانمی بوده متوجه نشده خدا به دور کنه بیتوجهی کرده رفته بیمارسنان کلی دعواش کردن دکترا بچش نموند 

نترس بابا بچه من ۳۶ هفته بدنیا اومد یک ساعتم نرفت تو دستگاه مهم دکتره تو هم الان ۳۶ هفته حساب میشی ف ...

خداکنه منو خیلی ترسوند پد میذارم ببینم اگه خیس شد خودمو میرسونم بیمارستان 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
هر شخص فرق داره عزیزم دور از جونش خانمی بوده متوجه نشده خدا به دور کنه بیتوجهی کرده رفته بیمارسنان ک ...

توو هم نباید اینجوری بگی استرس بیشتر براش خطرناکه اون خانومی که توجه نکرده گیج بوده و چند روزی بودی که ترکیده و نرفته بودش این خانوم رو داریم میگیم که اگه بازم اومد برو

مننم امپول ریه زده بودم وزنش هم ۲۱۰۰بود بهاطر همین وزنش بستری بودم خونرسانی بهش کم میشد ولی اصلا نرف ...

خداکنه مال منم همینجور باشه دوروزه از استرس دارم خفه میشم هیچکسم نمیگه هیچی نمیشه همه بیشتر میترسوننم 

اسسترس نگیر عزیزم اگه کیسه اب بوده باشه بازم آب میاد دردت میگیره کلا دو روز جنین بدون اب میتونه زنده ...

نه تو این نیم ساعت خشک خشکم انگار نه انگار 

خداکنه مال منم همینجور باشه دوروزه از استرس دارم خفه میشم هیچکسم نمیگه هیچی نمیشه همه بیشتر میترسونن ...

باابا استرس واست سمه ها بخدا راس میگم انرژی مثبت جذب کن بگو تا سی و هشتهفته تحملمیکنم به خودت قول بده انقدر مثبت باش تا منفی لزت دور بمونه اینجا نیا بیشتر بهت استرس میدن برو فیلم خنده دار نگاه کن ترکیدن کیسه اب به همین راحتی نیست من تحربه کردم ولی از خودت غافل نشو راه برو عطسه کن شورتت خیس شد برو نوار نذار چون جذب میشه

هر شخص فرق داره عزیزم دور از جونش خانمی بوده متوجه نشده خدا به دور کنه بیتوجهی کرده رفته بیمارسنان ک ...

من تا نیم ساعت دیگه میرم حتما الان کسی نیست ببرتم تنهام میترسم برم واسه همین مجبورم یکم طول بدم 

من تا نیم ساعت دیگه میرم حتما الان کسی نیست ببرتم تنهام میترسم برم واسه همین مجبورم یکم طول بدم  ...

اگگه رفتی نذار معاینت کنن دستشونو...... بگو تست ازت بگیرن همین نذاریا معاینت بکنن دهانه رحمت رو تخریک میکنن

باابا استرس واست سمه ها بخدا راس میگم انرژی مثبت جذب کن بگو تا سی و هشتهفته تحملمیکنم به خودت قول بد ...

دست خودم نیست اطرافیان خیلی استرس بهم دادن سرفه عطسهکردم دلا شدم اصلا هیچی نیومد خشکم نمیتونستم به کسی بگم گفتم از اینجا سؤال بپرسم مرسی از دل گرمیت عزیزم یکم اروم شدم امید با خدا که چیزی نیست

اگگه رفتی نذار معاینت کنن دستشونو...... بگو تست ازت بگیرن همین نذاریا معاینت بکنن دهانه رحمت رو تخری ...

ظهر معاینه کرد یعنی احتمال داره از اون باشه 

ظهر معاینه کرد یعنی احتمال داره از اون باشه 

خخیلی زود معاینت کرده معمولا سی و هفت به بعد معاینه میکنن نه از اون نیست ولی مراقب باش همین ایت الکرسی بخون تا اروم بشی