سلام خانما من بخاطر پهلو درد رفتم زیر دوش اب داغ نشستم یدفعه اندازه نصف شیشه نوشابه کوچیک اب امد زرد رنگ بود بو ادرارم میداد چون با اب دوش قاطی شد دقیق نمیدونم چی بود دیگه هم نیومده خیلی میترسم تنها هم هستم ایا کیسه ابمه لطفا اگه میدونید کمکم کنید هفته 35و5روزم
3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
نه خون نبود اصلا بو ادرار میداد نمیدونم ظهر دکتر بودم ماما گفت اگه بدنیا بیاد باید اعزام بشه خیلی می ...
نترس بابا بچه من ۳۶ هفته بدنیا اومد یک ساعتم نرفت تو دستگاه مهم دکتره تو هم الان ۳۶ هفته حساب میشی فقط حواست باشه اگه دوباره دیدی بعدش نگرلن شو وگرنه که چیزی نیست
من درد داشتم ظهر دکتر بودم ماما خیلی ترسوندم گفت اعزام میشه با اینکه امپول ریه زدم بچم وزنش 2750هست& ...
مننم امپول ریه زده بودم وزنش هم ۲۱۰۰بود بهاطر همین وزنش بستری بودم خونرسانی بهش کم میشد ولی اصلا نرفت ان ای سیو و اینا کنارم موند فقط قندش پایین بود بهش سرم زدن تا قندش بالا بیاد چون نمیتونست شیر بخوره طول کشید بلعو یاد بگیره تقریبا یک هفته بعدش خورد انقدر خورد که شش ماهکی داشت منفجر میشد
خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد
هر شخص فرق داره عزیزم دور از جونش خانمی بوده متوجه نشده خدا به دور کنه بیتوجهی کرده رفته بیمارسنان ک ...
توو هم نباید اینجوری بگی استرس بیشتر براش خطرناکه اون خانومی که توجه نکرده گیج بوده و چند روزی بودی که ترکیده و نرفته بودش این خانوم رو داریم میگیم که اگه بازم اومد برو
خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد
خداکنه مال منم همینجور باشه دوروزه از استرس دارم خفه میشم هیچکسم نمیگه هیچی نمیشه همه بیشتر میترسونن ...
باابا استرس واست سمه ها بخدا راس میگم انرژی مثبت جذب کن بگو تا سی و هشتهفته تحملمیکنم به خودت قول بده انقدر مثبت باش تا منفی لزت دور بمونه اینجا نیا بیشتر بهت استرس میدن برو فیلم خنده دار نگاه کن ترکیدن کیسه اب به همین راحتی نیست من تحربه کردم ولی از خودت غافل نشو راه برو عطسه کن شورتت خیس شد برو نوار نذار چون جذب میشه
باابا استرس واست سمه ها بخدا راس میگم انرژی مثبت جذب کن بگو تا سی و هشتهفته تحملمیکنم به خودت قول بد ...
دست خودم نیست اطرافیان خیلی استرس بهم دادن سرفه عطسهکردم دلا شدم اصلا هیچی نیومد خشکم نمیتونستم به کسی بگم گفتم از اینجا سؤال بپرسم مرسی از دل گرمیت عزیزم یکم اروم شدم امید با خدا که چیزی نیست
3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان