2777
2789

سلام دوستان امروز بحساب پریودم هشت هفته و چهار روز از بارداریم میگذره ولی سونو امروز رفتم شش هفته و یک روز نشون داد و قلب نداشت گفت هفته بعد بیا اگه قلب نداشت باید سقط کنی لک بینی اینام ندارم اصلا حتی حالت تهوع هم چند روزه  دارم چطور ممکنه رشد متوقف شده یعنی ؟؟؟ کسی بوده قلب دیر تشکیل شده باشه ؟؟؟ خیلی ناراحتم 🥺🥺🙏🙏🙏

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...

نگران نباش شاید لقاح دیر بوده دوهفته دیگه سونو بده بچه منم هشت هفته قلبش تشکیل شد

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

نگران نیاش لقاحت دیر بوده

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا نه هفته امکان تشکیل شدن قلب وجود داره الکی به حرف دکتر سری نرو سقط بکن دست نگه دار هنوز هفت هفتتم نشده تا نه وایسا اگه خدایی نکرده قلب نداشت برو اقدام کن .میدونی چقدر دکتراااین اشتباهشون بچه های سالم سقط کردن؟

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
نگران نباش شاید لقاح دیر بوده دوهفته دیگه سونو بده بچه منم هشت هفته قلبش تشکیل شد

اخه بحساب پریودم که منظم بوده سن دو هفته عقبه واسه همون دکتر گفت احتمال سقط هست ممکنه توقف کرده باشه  من خیلی ناامید شدم اخه بارداریم عادی پیش میرفت 🥺

عزیزم نگران نباش،شما به حساب پریودی حساب کردی،اما لقاح دیر تر انجام میشه،وهمیشه سونو هفته رو کمتر نشون میده از حساب خودت،به حساب سونو شش هفته هستی که هنوز جا داره که قلب تشکیل بشه،نگران نباش☺️

تا نه هفته امکان تشکیل شدن قلب وجود داره الکی به حرف دکتر سری نرو سقط بکن دست نگه دار هنوز هفت هفتتم ...

انشالله تشکیل بشه ممنون از دلگرمیت نه منتظر میشم هرچی خدا خواست 

من 5هفته رفتم تشکیل نشده بود 9 رفتم تشکیل شده بود. ان شاالله تشکیل میشه شاید لقاحش دیر انجام شد

انشالله عزیزم التماس دعا ،ممنون از دلگرمیت مهربون