2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت از روی علاعم

83 بازدید | 8 پست

سلام هشت هفتمه صورتم سفید شده و لاغر بدنمم لاغر ده ولی همش ضعف میکنم بیشتر صبحا و نصف شب دست پام وقتی بیدار میشم خشک میشه بیشترم چیزای شور میخورم اما ترش و شیرینم میخورم تکرر ادرار دارم و اب زیاد میخورم ماست و دوغم خیلی دوس دارم و کباب گوشت قرمز گه گاهی نفخ دارم گه گاهی بر عکس یبار سرده و لرز دارم یبار گرم حالت تهوع هم ندارم و بچمم تکون نمیخوره بنظرتون دخمل یا پسمل

پسر

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکههههههه🌺

عزیزم اینا علائم عمومی اکثر بارداست نشون دهنده چیز خاصی نیست

بچه هم تکوناش از هفته بیست به بعد مشخص میشه

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
مبارکت🌺 عزیزم اینا علائم عمومی اکثر بارداست نشون دهنده چیز خاصی نیست بچه هم تکوناش از هفته بیست ب ...

مرسی عزیز دلم اخه مامانم همین موقعها تکون میخورن بچهاش