2777
2789
عنوان

دوستانی که دیروزمیخواستن منوبخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 50 پست
مامان عزیز'مثلاالان بچمامای بی بی کردم میبرم بالاتاواسه کاری میام پایین میرم بالامیبینم بچمابازکرده صدامیزنه دشکچه بیاربندازم زیرش یه کم بازباشه بااینکه من خودم درروزچندساعت بچمابازمیزارم پاهاشاباکرم ماساژمیدم این فقط کارای منوزیادمیکنه
خداجون به خاطرهمه داده هانداده هات شکر
خوب بچتو تنها نزار پیشش فقط با خودت ببر با خودت بیار اشتباه از خودته که بچه رو تنها میزاری پیشش اونم فکر میکنه همه کارس
دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منوشوهرم۱سال قبل اقدام به بارداری اسم انتخاب کردیم که بعداجنگ جدل سراسم نداشته باشیم بعدازاینکه باردارشدم مادرشوهرم هروقت بامن تنهامیشدمیگفت اسمشاامیرعلی بایدبزاریدیااگه نزاریدمن امیرعلی صداش میزنم به شوهرمم می‌گفتم میگفت ولش کن بگوباشه منم همش مینشستم گریه میکردم آخه میترسیدم نظرشوهرم عوض بشه آخرشوهرم دیددارم غصه میخورم به باباش گفته بودبه مامان بگوسراسم بچه دخالت نکنه اسم بچه ۱سال انتخاب شده بعدازاون دیگه مادرشوهرم۱بارم حرف ازاسم نزد
مامان عزیزببخشیداولی به اندازه یه دستشویی رفتنم ازش دوربشی خودسریه کاری میکنه 'چندوقت پیش داشتم بینی پسرماکه کیپ شده بودتمیزمیکردم مادرشوهرم گفت ا نکن دیگه واسه چی اونطوری میکنی منم ازحرصم بدترانجام دادم بچم گریه کرددیدحرفشاگوش ندادم دیگه حرفی نزد
خوب انقدر نرو پیشش مجبوری مگه؟ کم برو تا دخالتم میکنه سریع بلند شو بیا خونه محلش نده
دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
مامان عزیزنرمم یه مکافات دیگه دارم خلاصه فقط دعاکنیدمن زودترازکناراینابرم وگرنه سنم به ۳۰هم نمیرسه ازدست ایناتو۲۳سالگی سکته میکنم میمیرم