2777
2789
عنوان

دوستانی که دیروزمیخواستن منوبخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 50 پست
بچه ها سحر راست میگه منم حساسم.واین حساس بودن دست خود ادم نیس.
منم از زرنگ بازی و مرد رند بازی بدم میاد.کاش نمیفهمیدم کاش....
الهی عامِلنا بفضلک و لا تُعاملنا بِعَدلک یا کریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامی جان خدامادرتوبیامرزه 'مامی جان من ازشون انتظاری ندارم فقط میخوام دخالت نکنه بزاره بچمابااصول قواعد خودم تربیت کنم شرط بچه دارشدنمونم همین بودکه کسی کاری نداشته باشه
خداجون به خاطرهمه داده هانداده هات شکر
اره میدونم ک فقط خودم اذیت میشم ولی چ کنم... کاش ی قرصی بود ب اسم قرص نفهمی خخخخ ولی سحر اگه راحت میشی اینطوری, برخورد قاطع و سرد بکن .مرگ ی بار شیون ی بار
الهی عامِلنا بفضلک و لا تُعاملنا بِعَدلک یا کریم
اولشه کم کم کار ندارن من به تجربه بهت میگما ولی کلا بدون همه میخوان تو بچه داری ادم دخالت کنن همه حرف و سخن دارن بگذریم از بعضی مادر شوهرا واقعا دشمن که نیستن با ادم من نمیگم صد در صد خوبن ولی خب خودتو ناراحت میکنی همسرت ناراحت میشه من خیلی اذیت شدم تو این همه سال من اذیت شدم اونا که اذیت نشدن پس من خودمو تغییر دادم منم سفت و سخت کار خودمو میکردم روز سوم حس کردم بچم زرد شده خونم بودن عموشونم بود گفتم این بچه زرد شده گفتن نه ورش داشتم بردمش دکتر بحثم نمیکردم با کسی
پسر گلم 
شیواجان آخه کمک نمیکنه که مثلاچندروزپیش پسرماخواست حموم کنه گفت لگنشابیارتوهال کناربخاری حمومش کنیم خلاصه کلی بریزبه پاش کردسریه حموم کردن بعدم لگن بقیه وسایل وسط هال لباسای کثیف پسرمم انداخت تولگن پرآب گذاشت رفت بالامنم حرصم گرفت چون داشتم بچه شیرمیدادم بخوابه نمیشدجمع کنم
سلام سحر جان به نظر من حق داری دوستان قبول کنید که سحر حق داره تصمیم بگیره بچشو کی حموم ببره و چه کسی بچشو بشوره! اگه اون خانم میخواد کمک کنه نباید زور بگه محبت زوری میشه؟ یه بار پیشنهاد بده وقتی میبینه استقبال نشد باید خودشو بکشه کنار این چه محبت و خوب بودنیه که طرف مقابلو اذیت میکنه؟؟؟
دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
من بعد حموم ده روزه یه بار دختر خالم اومد مادرشوهرم چون خالم اود منو برد حموم ده روزه لج کرد نگفت بچتو بشورم خودم دیگه میبردمش ولی خب اگه کسی بود کمکم میکرد یا رو بهم نشون میداد خیلی خوب بود من همش کسر خواب داشتم خیته میشدم تنها بودم گذشت دیگه اگه میتونی کمک بگیر ادم کم میاره تا دستت راه بیافته
پسر گلم 
حقیقتش منم باشم بچمو نمیدم کسی ببره حموم فقط شاید اولین بار که یاد بگیرم چی باید کنم
دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
مثلاامروزمادرم ازقزوین اومده بودخونم بهش گفتم مامان میخوام بچماخودم حموم کنم وایساجلوحموم که بدم ببری لباساشاتن کنی گفت باشه کمک نمیخوای بچه ازدستت نیوفته گفتم نه گفت باشه پس مواظب باش 'صبحانه ناهارمادرم آماده کردخونماجاروبرقی دستمال کشیدن لباسای بچماشست ۱ساعت پیش رفتن به این میگن کمک طفلکی بااینکه دست پاهاشم دردمیکنه ولی گفت تواستراحت کن خسته ای
اره کمک اینه که مثل مادرت بگه کمک میخوای شما گفتی نه دیگه ول کنه نه اینکه زن شیرده رو حرص بده که دارم کمک میکنم؟؟!