2777
2789
عنوان

وایی امشب 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا وضعیت خرابی شده کلمه ی مقدس عشق به کلی فراموش شده...

دقیقا خواهر عزیز چیزی به اسم عشق نیست برا پسرها فقط دنبال رابطن؛پنج درصدشون واقعا خوب و پاک و درست هستند که خیلی به سختی پیدا میشه کرد

پس من چی بگم که ۲۷ سالمه🤩😀

😂 ن خواهر به سن نیست به حسه بیشتر 

مثلا شایـد منم تا ۳۰ حس واقعی اینه دوست داشته باشم یکی رو کنارم ک ادامه بدم زندگی رو باهاش نداشته باشم شایـدم یکی تو ۱۸ سالگی این تصمیمش باشع درست و غلطش هم دست روزگاره 

اندک اندک این جهان هست و نیست،نیستان رفتند و هستان میرسند ...❤
😂😂 نه به خدا زیاد نخوردم غذا کم بود😂😢

قشنگم سنت کمه بزار بزرگتر بشی تا هم پخته و ساخته تر بشی و هم خوب مردها رو بتونی بشناسی و احساساتی عمل نکنی چون ازدواج بحث یه عمره و از بند بازی کردن روی دره خطرناک تره

دقیقا خواهر عزیز چیزی به اسم عشق نیست برا پسرها فقط دنبال رابطن؛پنج درصدشون واقعا خوب و پاک و درست ه ...

ببخشیـد ولی  فکر میکنم چقـدر فکراتون درباره پسرا بیرحمانست 

منم مثل شما تو رابطه نبودم و دیدم ولی در این حد نیست پسرای خوبم زیـادن  مثل دخترای خوب فرقی نداره 

کاملا موافقم ..‌

ببین فکر میکنم تو جامعه ما اینطوری جا افتاده ک برای اثبات خودشون اینطوری جلوه بدن حتی اگ چشم پاکی داشته باشن 

منظورمو میفهمی؟ 

ببخشیـد ولی  فکر میکنم چقـدر فکراتون درباره پسرا بیرحمانست  منم مثل شما تو رابطه نبودم و ...

قشنگم من نگفتم پسر خوب نیست هست ولی خیلی کم هستند؛ولی مراقب باش مردها تنوع طلب هستند و دنبال خیانت و رابطه و استفاده ابزاری میاند؛ما مثل اون ها نیستیم؛به خاطر همین گفتم مراقب باش جانم

ببین فکر میکنم تو جامعه ما اینطوری جا افتاده ک برای اثبات خودشون اینطوری جلوه بدن حتی اگ چشم پاکی دا ...

یعنی برای اثبات خودشون بگن اهل کثافت کاری و خیانتن؟!

سادگیتو دوست دارم همیشه همینطور خوش قلب بمون❤

یعنی برای اثبات خودشون بگن اهل کثافت کاری و خیانتن؟! سادگیتو دوست دارم همیشه همینطور خوش قلب بمون❤

من سنم بالاس تجربه دارم ساده و خوش خیال هست نمیدونه جنس مرد مثل ما زن ها نیست و غیره....

قشنگم سنت کمه بزار بزرگتر بشی تا هم پخته و ساخته تر بشی و هم خوب مردها رو بتونی بشناسی و احساساتی عم ...

با ایـن سن کمم فکر میکنم هیچ وقت هیچ کس توانایی شناخت کسی یا افرادی رو نداره ما هیچ وقت نمیتونیـم به یک میزان افراد رو بشناسیـم عزیزم. کن زیاد کتاب میخونم و تحقیق دارم درباره انسان شناسی و اسلام شناسیم  حالا چیز های متوجه شدم. شما میگی اونی فقط در فکر برطرف کردن نیاز آنیشه ک به روز با اینه یه روز با اون اونا کاری نداریـم  ولی ببین یه زمینه جاودانی  عشق، عشق تن به تنه یعنی نمیشه رابطه رو جدا کرد:) کلا راز های عجیبی توشه