بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا شایـد منم تا ۳۰ حس واقعی اینه دوست داشته باشم یکی رو کنارم ک ادامه بدم زندگی رو باهاش نداشته باشم شایـدم یکی تو ۱۸ سالگی این تصمیمش باشع درست و غلطش هم دست روزگاره
اندک اندک این جهان هست و نیست،نیستان رفتند و هستان میرسند ...❤
قشنگم سنت کمه بزار بزرگتر بشی تا هم پخته و ساخته تر بشی و هم خوب مردها رو بتونی بشناسی و احساساتی عمل نکنی چون ازدواج بحث یه عمره و از بند بازی کردن روی دره خطرناک تره
ببخشیـد ولی فکر میکنم چقـدر فکراتون درباره پسرا بیرحمانست منم مثل شما تو رابطه نبودم و ...
قشنگم من نگفتم پسر خوب نیست هست ولی خیلی کم هستند؛ولی مراقب باش مردها تنوع طلب هستند و دنبال خیانت و رابطه و استفاده ابزاری میاند؛ما مثل اون ها نیستیم؛به خاطر همین گفتم مراقب باش جانم
قشنگم سنت کمه بزار بزرگتر بشی تا هم پخته و ساخته تر بشی و هم خوب مردها رو بتونی بشناسی و احساساتی عم ...
با ایـن سن کمم فکر میکنم هیچ وقت هیچ کس توانایی شناخت کسی یا افرادی رو نداره ما هیچ وقت نمیتونیـم به یک میزان افراد رو بشناسیـم عزیزم. کن زیاد کتاب میخونم و تحقیق دارم درباره انسان شناسی و اسلام شناسیم حالا چیز های متوجه شدم. شما میگی اونی فقط در فکر برطرف کردن نیاز آنیشه ک به روز با اینه یه روز با اون اونا کاری نداریـم ولی ببین یه زمینه جاودانی عشق، عشق تن به تنه یعنی نمیشه رابطه رو جدا کرد:) کلا راز های عجیبی توشه
اندک اندک این جهان هست و نیست،نیستان رفتند و هستان میرسند ...❤