2777
2789
عنوان

وایی امشب 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 87 پست
آهان دقت نکردم اثرات بیخابیه متوجه نشدم آره شایدم رد کنی از این سن🤣🤦درس میخونی روستایی هستین جانم

آره 

نه یکی از شهرای استان فارس 

اگ میخای ربطش بدی به نظرام  اینجام همه جوره آدم هست 

طوری ک گشتا هر شیای جمعه همه جارو میبندن 

اندک اندک این جهان هست و نیست،نیستان رفتند و هستان میرسند ...❤
آهان دقت نکردم اثرات بیخابیه متوجه نشدم آره شایدم رد کنی از این سن🤣🤦درس میخونی روستایی هستین جانم

مثلا شب قدر دوتا سه ماشیـن گشت فقط منطقه ما بود چون ایـن شبا معمولا مزاحمت ها زیاد تر میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا شب قدر دوتا سه ماشیـن گشت فقط منطقه ما بود چون ایـن شبا معمولا مزاحمت ها زیاد تر میشه 

درسته حالا منطقه ما خیلی کم کاری میکنند گشتیا باید خودمون مراقب این موارد باشیم مشکل پیش نیاد

پس که اینطور شیرازی هستی شیرازیا خوشگلن ها🤩 نه همه جا هستند از این آدم ها همه جور داره

یادمه از دبیرستان رفتیـم اردو علمی تهران یکی از استادا میگفت شما شیرازیا خوشکلین ولی  حیف ک سبزه ایـن 😂😂 

یه چهره معمولی سبزه تصور کن 

درسته حالا منطقه ما خیلی کم کاری میکنند گشتیا باید خودمون مراقب این موارد باشیم مشکل پیش نیاد

آره دزدی هم زیاد میشه  البته مردای محلمون هم اونای ک موتر دارن گشت میزنن تو کوچه ها اونا بیشتر به خاطر دزدی 

آهان خوبه اسی جون شبت بخیر گلم پیروز و پایدار باشی❤️💙💝

فدایی شما همچنین شما عزیـز 💝💝