2777
2789

هر سوالی داشتین بپرسین

متخصص مو نیستم ولی اینقدر توی این دوسال درگیر درمان موهام بودم یه سری اطلاعات مفید دارم🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 

مو خیلی خشک و وز چی خوبه براش 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

من موهامو پارسال یک جای خیلی بد که بلد نبودن دکلره کردم زدن از ریشه سوخت همون موقع دوسومش ریخت .. چکار کنم که دوباره در بیاد؟ خیلیم خشک شدن .پاییناشم موخوره گرفته بعضیاش

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ساقه خشکه یا کف سرت هم خشکه؟

ساقه داغون ولی کف سرم هم خشک ولی کمتر 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
من موهامو پارسال یک جای خیلی بد که بلد نبودن دکلره کردم زدن از ریشه سوخت همون موقع دوسومش ریخت .. چک ...

هنوزم ریزش داره؟

قد موهات چقدره؟

راهوار برای موی جرب کف سر چرب وشوره چی دارین موهامم ریزش ارثی داره  اونو کاری میشه کرد؟؟😔😔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

هنوزم ریزش داره؟قد موهات چقدره؟

اره خیلی شدید. اون موقع که سوختن خیلیاش از ریشه سوخت. 

تا پایین سینم

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

مو چرپ به شدت ریزش درمان و فوری

چند وقته ریزش داری از موقعی که چرب شدن موهات ریزش کردن؟

اگه ریزش موهات از چربی کف سرته

شامپو کتوکونازول هفته ای دو بار بزن 

بزار یکم رو موهات بمونه بعد بشور دیگه نمی‌خواد از شامپو دیگه استفاده کنی روزای عادی هم شامپوی همیشگیت بزن روزایی ک باید از کتوکونازول استفاده کنی نمی‌خواد شامپو بزنی

چند وقته ریزش داری از موقعی که چرب شدن موهات ریزش کردن؟اگه ریزش موهات از چربی کف سرتهشامپو کتوکونازو ...

از اول موهام چرپ بود بعد 3ساله میریزه کف سرم بیشتر 

این شامپو ریزشو قطع میکنه یا برای چرپ شدنشه

ساقه داغون ولی کف سرم هم خشک ولی کمتر

روغن رزماری و روغن نارگیل ترکیب کن هفته ای دوبار به کف سرت و ساقه موهات بزن بزار یک ساعت بمونه بعد بشور 

تو اون یک ساعت هم فعالیت داشته باش گرم بشه کف سرت

شامپو به ساقه موهات اصلااا نزن فقط کف سرت

اگه دیدی ساقه موهات هنوز خشکه بعد از چند بار استفاده

وازلین بزن به ساقه تاکید میکنم فقط ساقه 

وای من موهام. داره نابودم میکنه

اصلا مدل نمیگیره تا چند وقت پیش که با پشت هم اندازه بود کف سرم می‌چسبید الآنم رفتم آرایشگاه مثلا جلوش یکم کوتاه کنه مدل بگیره بدتر تر خورد تو موهام اصلا نمیدونم چیکار کنم پف کنه یا حالت بگیره خسته شدم از یکنواختی چهرم