2777
2789
عنوان

هرکسی راجب مو سوال داره بپرسه💇🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 78 پست
راهوار برای موی جرب کف سر چرب وشوره چی دارین موهامم ریزش ارثی داره اونو کاری میشه کرد؟؟😔😔

شامپو کتوکونازول برای چربی و شوره و قارچ کف سر هفته ای دوبار بزار یکم رو موهات بمونه بعد بشور دیگه نمی‌خواد از شامپو دیگه استفاده کنی روزای عادی هم شامپوی همیشگیت بزن روزایی ک باید از کتوکونازول استفاده کنی نمی‌خواد شامپو بزنی

ریزش ارثی فقط باید کنترل بشه کچل نمیشی ولی خب کم پشت میشه 

منم دارم متاسفانه 

تا میتونی استرستو کنترل کن حرص نخور مکمل بخور غذای مفید و مقوی قرص رشد مو همیشه دراز بکش پاهاتو بده بالا بزن به دیوار و کف سرتو آروم آروم با انگشت هات ماساژ بده مو از خون تغذیه می‌کنه حس می‌کنی کف سرت گرم شده یعنی گردش خون تو سرت زیاد میشه ورزش کن 

غلظت خون خوب نیست قرص آهن بخور میوه بخور اسفناج بخور ویتامین سی جویدنی با آب گرم موهاتو نشور

ریزش موهات چقدره چند وقته می‌ریزه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کف سرم چربه مو هامم موخوره دارهپکیج کامل بدبختیمچیکار کنم ؟

کف سرت چربه باید از شامپوی مناسب موی چرب استفاده کنی و همینطور فقط کف سرت بزن روی ساقه نباید بریزه 

حتما موهاتو سشوار بکش چون رطوبت باعث پوسیدگی مو میشه و موهاتو با کش ساتن ببند بباف موهاتو 

شامپو کتوکونازول برای چربی و شوره و قارچ کف سر هفته ای دوبار بزار یکم رو موهات بمونه بعد بشور دیگه ن ...

بعد زایمان دومم البته بگم پارسال رفتم دکتر برا تنبلیم اسپیرونولاکتون داد ۸ماه استفاده کردم ریزشم خیلی خیلی کم شده بود بعد دیگه تنبلیمم که درمان شد دکتر قطعش کرده ۳ماه باز ریزشش برگشته 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

از اول موهام چرپ بود بعد 3ساله میریزه کف سرم بیشتر این شامپو ریزشو قطع میکنه یا برای چرپ شدنشه

برای کنترل چربی و شوره و قارچ مو

اگه ریزش موهات از چربیه استفاده کن

وای من موهام. داره نابودم میکنهاصلا مدل نمیگیره تا چند وقت پیش که با پشت هم اندازه بود کف سرم می‌چسب ...

لخته موهات 

جنس موهات اینه کاریش نمیشه کرد

ولی اگه میخوای موهات بلند بشه قرص هیرویت با صبحونه بخور

جلو ریزش رو نمیگیره ولی باعث میشه موهات بلند بشه 

بعد زایمان دومم البته بگم پارسال رفتم دکتر برا تنبلیم اسپیرونولاکتون داد ۸ماه استفاده کردم ریزشم خیل ...

تنبلی تخمدان خیلی روی ریزش مو تاثیر داره دوباره برو چک کن 

رازیانه و زیره دم کن بخور هرروز یه لیوان بخور استروژن رو می‌بره بالا وقتی استروژن می‌ره بالا ریزش مو کم تر میشه هورمونه زنونه اس وقتی تنبلی تخمدان باشه تستوسترون هورمونه مردانه می‌ره بالا ک باعث ریزش مو و رشد موی زائد روی چونه میشع

تنبلی تخمدان خیلی روی ریزش مو تاثیر داره دوباره برو چک کن رازیانه و زیره دم کن بخور هرروز یه لیوان ب ...

نه تازه سنو دادم گفت خوب شده فقط یکم هورموتام بهم ریختس

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

نه تازه سنو دادم گفت خوب شده فقط یکم هورموتام بهم ریختس

پس ان شاالله درست میشه ولی حتما رازیانه و زیره استفاده کن خیلی کمک می‌کنه به تنظیم شدن هورمون

پس ان شاالله درست میشه ولی حتما رازیانه و زیره استفاده کن خیلی کمک می‌کنه به تنظیم شدن هورمون

آخه اونارو میگن گیست سینه میاره 

چند تا مکمل ایرانی که برای رشدشون‌ خوب باشه بگو 

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!

ببخشید تاپیک بعلی برای چربی و شوره سرم گفتن شاممو ایروکس خوبه ببزنم درسته کف سرم چرب و شوره داره تار موهام نازک و خشکه