2777
2789
عنوان

گوجه سبز داخل لپمو زخم کرده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 44 پست
رب انار بزن بهش خوب میشه

بدتر نشه.دندون عقلم تو لثه در اومده بوده دقیقا همونجا اینجوری شده

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

گوجه سبز کلا همینطوره من هر وقت میخورم ضعف میکنم

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما با خداحافظی خوشحالمون کن تا ببینم کسی حرف مفیدی راهنمایی داره انجام بدم 

قطعا اینکارو میکنم..باشه ما فهمیدیم گوجه سبز خوردی

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
هنوز ارزون نشده بگیریم؟چنده کیلویی؟

نمیدونم گلم نخریدم

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

میشه به جای قیمت دادنش راه حل بدید🤦‍♀️

قطعا اینکارو میکنم..باشه ما فهمیدیم گوجه سبز خوردی

چقدر دنیات کوچیکه گوجه سبز برات پزمحسوب میشه. برات دعا میکنم

منم تو این بارداری انقد چاقاله بادوم و گوجه سبز خوردم،ویار هیچی نداشتم جز چاقاله بادوم،، خیلی خوشمزه ...

هیچیت نمیشه؟ داخل لثمو نمیدونم چکار کنم هیچی نمیتونم بخورم حرف میزنم دهنمو کامل نمیتونم ببندم 

اخه راه حل بجز رب انار ب ذهنم نمیرسه ک دوستان گفتن

تو اینه میبینم یجوریه. کاش میشد عکس بدم. تقصیر دندون عقل بی شخصیتمه 😃

هیچیت نمیشه؟ داخل لثمو نمیدونم چکار کنم هیچی نمیتونم بخورم حرف میزنم دهنمو کامل نمیتونم ببندم 

وای نه،، دیشب نزدیک نیم کیلو خوردم فقط دندونام درد گرفت و ضعف کردم بقیشو گذاشتم امروز 🤪 این دوتا رو میبینم همه چی یادم میره 

خدایا هزاربار شکرت❤️❤️❤️