2777
2789

شیرت کافی نیست براش

شیر خشک درست کن با قاشق یا قطره چکون بده با شیشه ندی هاااا

بعدم خودت حموم کن سینه هاتو با اب ولرم ماساژ بده و سعی کن با سیر دوش بکشی ک هاله دور سینه بزرگ بشه و بتونه خوب ب دهن بکیره بعدشم سوپ و شیرافزا بخور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاها و دستاشو توی شکمش جمع کن و رو به شکم نگهش دار احتمالا آروم میشه 

دستت رو چرب کن از نوک سینه چپ شروع کن به ماساژ دستت رو برسون به سینه راست بعد مستقیم بیار پایین 

دستتت رو دور ناف گرد بچرخون و ماساژ بده 

بعد با پاهاش دوچرخه بزن و کمی روی شکمش فشار بده  هر چی باد هست خارج میشه 

توی نافش هم یک قطره روغن سیاهدونه بریز 

شیرت خوب جریان پیدا کرده ؟ مطمئنی گرسنه نیست ؟ 

مطمئنی شیرت کم نیست؟؟؟ چند تا دو ساعت پشت سر هم شیرتو بدوش ببین هر سری ۳۰ سی سی میشه؟؟؟ اگه نشد بد ...

بچه خودم نیست خواهرمه الان خوابش برد من نتم کند بود تا تاپیکه رو زدم اون اروم شد خوابید😶😑

بچه خودم نیست خواهرمه الان خوابش برد من نتم کند بود تا تاپیکه رو زدم اون اروم شد خوابید😶😑

شکر خدا که خوابید ولی حتمااا به خواهرت بگو چند بار شیر بدوشه ببینه اندازه هست

دختر من روز سوم به خاطر همین فشارش افتاد و دور از جون نینیتون داشت به کما میرفت

جدی از دستشون میترسن ؟ ای خدااا😍 چقدر دلم نوزادمیخواد

اره توجه کن هی دستاش میبره تو هوا از خواب میپره ،،،،ای کاش همسایمون بودی بچه 4ماهه دارم وقت نمیکنم بازیش بدم تند تند شیرش میدم میندازمش تو گهواره بخدا بچه مدرسه ای دارم دوتا گیر مدرسه و کارای خونه و غیره 

نوزاد یا گرسنه اس یا خوابش میاد یا جاش خیسه یا دلش درد میکنه.

گرسنگی که هر دوساعت یبار ده دقیقه سینه مادر رو بمکه سیر میشه ، خوابش اگه بیاد بهتره رو پا عادت بدی برا خواب  وگرنه تا دوسالگی دردسر داری ، برا پوشک هم نوزاد تا یکی دوماه اول روزی تقریبا ۶ تا مصرف میکنه بازم بستگی به بچه داره. میرسیم به معضل اصلیه دل درد بهترین روش فقط روشن کردن سشوار هست اگه جواب نداد با ماشین ببرش بیرون.

حتما بعد از شیر خوردن اروغ بچه رو بگیر و اینکه بچه هرکدوم از این مشکلات رو داشته باشه اول از همه دوس داره شیر بمکه چون مکیدن بهش ارامش میده ، غولش رو نخور و تند تند بهش شیر نده(نگو بچم سیر نمیشه ،شیرم کمه) اگه زیاد شیر بخوره فقط و فقط دل دردش شدید تر میشع