2777
2789

عزیزدلم اسمم نازنین هست  لطفاازته قلب پاکت برای اینکه اتفاقی که توی همین ماه اردیبهشت منتظرش هستم برام اتفاق بیفته و توی همین ماه یک پسرخیلی خوب که تمام ایده آل های منوداشته همسرم بشه وباهاش خوشبخت بشم توی کنکور رشته موردعلاقمو قبول بشم وبتونم برم دانشگاه  توی شغلی که دوسش دارم استخدام بشم وتوی هرکاری که پامیذارم موفق وعالی باشم وبه تمام آرزوهام برسم انشالله که به همه آرزوهای قشنگت برسی وخوشبخت وعاقبت بخیربشی🙏❤🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجت روا باشی عزیزم ...فرستادم 

دوستان عزیزم لطفا منو تانوادمم دعا کنید اسمم فاطمه 😢

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

مشکلات مالی من

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

من 😔 خیلی تنهاییم با پسرم. کلافه شده دیگه بمیرم براش

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤