2777
2789

میدونم که باید ببخشیم تا بخشیده بشیم

اما برام سخته بخشیدن دیگران

به زبون میگم همه رو حلال میکنم اما ته دلم بازم ناراحتم

شما چیکار میکنید که دلتون صاف شه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کلا زود میبخشم شب قدر و هیر قدر نداره شاید مثله قبل نشم با اوناایی ک بهم بد کردن ولی براشون خوبی خواستم از خدا

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
من نمیتونم یک نفرو ببخشم

اذیت نمیشی

من با کینه هایی که تو دلمه خودم دارم آزار میبینم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

من کسیو نمیبخشم برامم مهم نیس بخشیدع شم یا ن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منک عمرا ببخشم زخمایی ک زدن 

اذیت نمیشی

منم نمیتونم اما خودم دارم اذیت میشم 

اذیت نمیشی من با کینه هایی که تو دلمه خودم دارم آزار میبینم

بهش فگ نمیکنم که اذیت بشم،ولی نمیبخشمش به پامم بیوفته حتی چون بد ازم ابرو برد بد تهمت و افترایی هایی برای اینکه ب هدفش بزسه بمن نسبت داد،منم نمیبخشمش

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره
من کلا زود میبخشم شب قدر و هیر قدر نداره شاید مثله قبل نشم با اوناایی ک بهم بد کردن ولی براشون خوبی ...

آره شب قدر بهانه ست 

همیشه باید همینجوری باشیم

ولی شما چجوری میتونی 

بهش ظلم کردن نیش زدن قلبم هزار تیکه کردن اخـ😣😞😭

اما دوسشون دارم و ی تار موشون با دنیا عوض نمیکنم

این سخته که مهم ترین ضربه ها رو از تنها ادامایی بخوری ک بدونشون میمیری من بجهنم اصلن کار هر شبم گریه اما میبخشمشون چن راضی نیستم ی خار تو پاشون بره😞

اذیت نمیشی منم نمیتونم اما خودم دارم اذیت میشم 

انقدر کینه ایم ک حد نداره ههرووووز همه کاراشون جلو چشممه همینه باعث میشع نتونم ببخشمشون ت این دنیا حرفم جایی نرسید منتظر اون دنیام حداقل خدا حقمو بگیرع اینجا ک محلمون نزاش 

چه بگی چه نگی خــدا از دلت باخبرا پس به خودش توکل کن خــدابرایت کافیست🌸❣️

ببین تا نبخشی اونا تقاص پس نمیدن 

تا وقتی نبخشی خدا تقاص گرفتن از اونا رو میزاره به عهده ی خودت 

ولی همین که ببخشی خدا خودش میاد و همه چیو راست و ریس میکنه 

با بخشیدنت به خدا فرصت اجرای عدالتو میدی چجوری دلت میاد خدارو منتظر نگه داری؟🥲