mahenoghreii مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 2796 عنوان کی کاربرد اینارو میدونه.بیاید بگید به درد همه میخوره 151 بازدید | 14 پست اونایی که علامت زدمو بگید کاربردش چیه 1401/02/04 | 22:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoo_sj25 عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 984 اون چنگکیه برای ماکارونیه هر "مهمی" یه روز بیاهميت ميشه صبركن✨
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22925 اولی از چپ برا ماکارونی 🍝 و اسپاگتی هست ، سوراخ وسطش هم پیمانه برا هر نفر آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22925 دومی از چپ ، برا برنج آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22925 سومی از چپ شبیه لیسک ، برا کیک درست کردن آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22925 چهارمی برا برنج آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22925 و آخری که علامت زدی برای ترشی کشیدن و زیتون کشیدن ، که آبش نیاد آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
banoo_sj25 عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 984 منم فقط اونو بلدم😂😂 اونای دیگه که وسطش شیار داره برای کوکو و کتلت استفاده میکنم 😄 هر "مهمی" یه روز بیاهميت ميشه صبركن✨
mahenoghreii مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 2796 چهارمی برا برنج دقیق میگی.باهاش برنجو چی کار میکنن.مثلا بعد از دم کردن یا قبلش
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 64092 از بالا دومی برای خامه کشی میشه استفاده کرد اون ملاقه ای که سوراخ داره برای مواقعی که میخوای یه چیزی برداری ولی آبش توش نباشه 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22925 دقیق میگی.باهاش برنجو چی کار میکنن.مثلا بعد از دم کردن یا قبلش اونی که سوراخ داره برا هم زدن برنج حین پخت ،و اونی که کاملا صافه برا کشیدن برنج آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
mahenoghreii مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 2796 اونی که سوراخ داره برا هم زدن برنج حین پخت ،و اونی که کاملا صافه برا کشیدن برنج یه جور کفگیره
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22925 یه جور کفگیره بله آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞