2777
2789

خانما من روز ۱۷سیکلم یه دونه فولیکول ۲۲داشتم که همون شبش یه دونه امپول hcg زدم یه دونه ۵۰۰۰ فقط تزریق کردم موعدم دیروز بوده سیکلام ۳۱روزست امروز ۳۲سیکلم  و ۱۵روزه تزریق کردم امپولو بشدت ده روزه درد پری دارم دلدرد کمردرد مخصوصا چهار روزه درد شدید پری دارم میگیره ول میکنه اما لک هم ندیدم من هرماه دو روز قبلش لک میبینم بعد پریودم روون میشه دیشب بی بی وندفو بعدیه ربع بیست دیقه هاله انداخت امروز اما بی بی زدم منفی بود گیج شدم میدونم باید وایستم دو سه روز دیگم اما میخوام بدونم تجربه شما چیه چند روز بعد از تزریق امپول مخصوصا فقط ۵۰۰۰واحد پریود شدین؟

اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍

نمیدونم آمپول اینا نزده م🚶‍♀️🚶‍♀️

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قرآن اگه یه جمله از تاپیکت فهمیده باشم 😐

😂😂منم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

عزیزم تا حالا تجربه نداشتم ولی بی بی منفی یعنی باردار نیستی متاسفانه ، احتمالا پریودت بخاطر داروها ریخته بهم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
یه چیزی بگم نخوندم تاپیکو ولی خدایی پیج ؟ 😐🤌

بخدا ادم دیوونه میشه تو‌این پیج جواب سوالای حساس رو‌نمیدن فقط خاله زنکی شده 

بعد ۱۴ روز از تزریق آمپول باید بی بی بزنی .اگه منفیه چند روز,صبر کن پریود نشدی برو آزمایش بده.

ممنون عزیزم

عزیزم تا حالا تجربه نداشتم ولی بی بی منفی یعنی باردار نیستی متاسفانه ، احتمالا پریودت بخاطر داروها ر ...

وای 😞😞😞