2777
2789
هرچی میخاید بگید ولی من دلم پسر میخاست خانواده شوهرم و من همه نوه ها دخترن

مسئله اینه که دل بخواهی  نیست، 

جای شوک شدن هم نداره،وقتی باردار باشی ۵۰درصد احتمال داره بچه دختر باشه ، ۵۰ درصد هم پسر 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه از لحاط کمک کردن میگی که دخترای الان به سیاه و سفید هم دست نمی زنن یکیش خودم

نه از این نظر نمیگم. کار نمیکنی چون مادرت به کار نگرفته تو رو. من الان پسرمو یاد میدم تو سفره انداختن و کارای خونه کمکم کنه.

خب بزرگ میشن به مادر نزدیکترن از نظر عاطفی احساسی خیلی بهتره به هر حال مادر یکیو داره دلش قرصه.

فقط تربیت باید درست باشه

دختر دیدم که اصلا احترامی به پدر و مادر نمیذاره

پسرم دیدم خیلی هوای پدرمادرشو داره

و بالعکسش.

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

بزار دنیا بیادروزی صدبار میگی غلط کردم اینحرفو زدم 

حق داری ادم جنسیت خودش رو دوست نداشته باشه نمیتونه دخترش رو هم بپذیره.

ما تو جامعه مرد سالاری بزرگ شدیم که از اول تو گوشمون تو رسانه مون همه و همه جا گفتند مرد جنس برتره زن دومه زن ضعیفه و ...

ولی به خودت بیا از الان بهش احترام بزار و یاد بگیر برای خودت ارزش قایل شی

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
خب بزرگ میشن به مادر نزدیکترن از نظر عاطفی احساسی خیلی بهتره به هر حال مادر یکیو داره دلش قرصه.

من بچه اولم پسره بعدازکلی دوا درمون باردارشدم خداروشکر ناشکر نیستم واقعا دوستش دارم قبل ازپسرم دوقلوباردارشدم یه دختریه پسر چقدرخوشحال بودم واقعا روابرابودم   امامتاسفانه خوشحالیم دوامی نداشت وتوماه شش بارداریم با زایمان زودرس ازدستشون دادم خیلی دلم میخاد یه دخترداشته باشم حتی سفره حضرت رقیه نذرکردم میشه تواین شبهای قدر بادلای پاکتون دعا کنین خدا پسرمو بهم داده دخترمم بهم برگردونده البته اگه صلاحه

فقط تربیت باید درست باشه دختر دیدم که اصلا احترامی به پدر و مادر نمیذاره پسرم دیدم خیلی هوای پدرما ...

دقیقا اینم هست. ولی خب روحیات دختر با پسر فرق میکنه دخترا به مادر نزدیکترن در حالت نرمال.

نه از این نظر نمیگم. کار نمیکنی چون مادرت به کار نگرفته تو رو. من الان پسرمو یاد میدم تو سفره انداخت ...

منم ۲ تا پسر دارم مطمئنم یروززن میگیرن یادی از من نمیکنن ..دختر دلسوزه مهربونه

فردا ببین پسر در خونه ات و میزنه؟

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
نه از این نظر نمیگم. کار نمیکنی چون مادرت به کار نگرفته تو رو. من الان پسرمو یاد میدم تو سفره انداخت ...

ای وااای تو که عین زن عموی منی😂

اونم یکی از دختراش سفره باز میکنه اونیکی سفره می بنده راستش نه مامانم منو به کار نگرفته تا حالا