2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تسلیت میگم غم اخرت باشه 😐

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
از اول پسرم صداش میکردم تو شوکم کلا

نباید اینکارو میکردی الان هم یه اسم خوشگل براش انتخاب کن با اون اسم صداش بزن بزار دنیا بیاد با هزار تا پسر عوضش نمیکنی من بچه اولم دختره اینقدر دوسش دارم خدا رو شکر میکنم بچه اولم دختره چون بزرگ میشه مونس و همدم مادر میشه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
هیچی ..نمیدونم دلم گرفته😔

انشالله صحیح و سالم بدنیا بیاد دختر پسر فرقی نداره هردوتاشون هدیه های خدان

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 

عجب 

ما هیچ الهی همه تُو:‌)‌‌...♡                                                         ماه رویِ مَن ..♡ چِطور میشِه نَپرستید خُدایی رو ک    تُورو دِلخواهِ مَن آفَرید!😌🤲🏻✨

من سر بچه اولم گریه میکردم میگفتم اگه دختر نباشه چکار کنم اومدیم دیگه نخواستم بچه بیارم یعنی دختر نداشته باشم.بعد که دختر شدم نفس راحت کشیدم.الان سر دومی حاملم سونو ان تی رفتم گفت مشکوک به دختره.راستش این دفعه دلم پسر میخواست ببینم پسر داشتن چجوریه🥲

مث من      درک میکنم  خوب پسر دوست داشتی  اشکال نداره  نه میتونی بندازیش نه هیچی پس نفس عمییییق بکش بگو حتما حتما یه خیری توش بوده 

منم دختر دوست داشتم و پسر شد  ، تا چند روز روحیه نداشتم ، کم کم خودت تطبیق میده  

بعد که دنیا بیاد همچین نتو دلت میشینه که نگو 

بعد که پیر شدی ، اون موقع روزی ۱۰۰ هزاربار خدا رو شکر میکنی که دختر شد ، پسر نشد 😁

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

دلت بذار جای اونایی که هنوز خدا قسمتشون نکرده

دخترا که مهربانتر هستند

ان شاءالله دومی پسر بشه

*کاربر مرد*اگر دین ندارید آزاد مرد باشید....*امام‌حسین‌علیه السلام*

من دوتا پسر دارم دلم راضی نمیشه برم دکتر بگم میخوام دختردار بشم میترسم خدا قهرش بگیره

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂