2777
2789
هیچی ..نمیدونم دلم گرفته😔

عزیزممممم

منم چون همه نوه های خانواده همسرم دختر هستن، شوهرمو البته  خیلی پسر دوست داشت و از اول بارداری فکر می‌کردیم نینیم پسره ولی سونو گفت دختره، چند روز تو شوک بودم ولی سعی کردم زود خودم رو جمع کنم... الان تو ماه هفت هستم و عاشق دخترمم😍😍بی صبرانه منتظرم بیاد.... چند روزی بگذره حالت خوب میشه ان شاء الله 

ول کن حیفه که این حرفا رو بخوایم به همچین آدمایی بفهمونیم 

اخه دلم برا اون بچه سوخت که مادرش اینطور میگه😢😢

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دلم برا اون بچه سوخت که مادرش اینطور میگه😢😢

عزيزم خودتم تاپيك ميزدي و دوست داشتي پسر باشه، اين خانم هم همينطور

فعلا يه خورده حالش گرفتس،مگه قراره مادر بدي برا بچش باشه، اينطور نگيد

عزيزم خودتم تاپيك ميزدي و دوست داشتي پسر باشه، اين خانم هم همينطور فعلا يه خورده حالش گرفتس،مگه قرا ...

اخه عزیز دلم من بچه دوممه برای اولی برام فرقی نداشت.منم چیزی نگفتم بهش که دلداریش دادم

اخه عزیز دلم من بچه دوممه برای اولی برام فرقی نداشت.منم چیزی نگفتم بهش که دلداریش دادم

اخه گفتين دلم برا اون بچه سوخت، فكر كردم منظورتون اينه كه مادر خوبي برا بچش نميشه

اگه اشتباه كردم ببخشيد

اخه گفتين دلم برا اون بچه سوخت، فكر كردم منظورتون اينه كه مادر خوبي برا بچش نميشه اگه اشتباه كردم ب ...

نه منظورم این بود که اون بچه نمیدونست که مادرش دوست داشته پسر باشه والان ازینکه دختره ناراحته

من بچه اولم پسره بعدازکلی دوا درمون باردارشدم خداروشکر ناشکر نیستم واقعا دوستش دارم قبل ازپسرم دوقلو ...

انشاالله که دختردار هم میشی. منم یه پسر دارم دوست داشتم دخترم داشتم ولی شرایطش رو ندارم برا دومی. دعا کن شوهرم سربه راه شه منم دومی رو بیارم

اگه از لحاط کمک کردن میگی که دخترای الان به سیاه و سفید هم دست نمی زنن یکیش خودم

مگه کلفت ک نگران کار تو خونه شدی مامان من اصلا نمیزاره ب سیاه و سفید دست بزنم

کار تو خونه رو ادم خودشم میتونه انجام بده از ماشین لباسشویی میتونی کمک بگیری گلم منطورش همدم  و رفیق بود

عزیزممممم منم چون همه نوه های خانواده همسرم دختر هستن، شوهرمو البته  خیلی پسر دوست داشت و از ا ...

حالا چون خانواده شوهرت همه دختر دارن شما میخوای واسه اونا پسر بیاری دختر اونا دختر اوناست اگه پسر میوردی اونا میومدن واست دختری میکردن!؟

اولاد اولا چ فرقی میکنه برای بقیه هم نزایید والا

بچه ثمره بخشی از زندگی آدم هاست احتمالا. تا وقتی سر جنسیت با خودش آدم کنار نیومده بهتره اقدام نکنه چون معلوم نیست بچه چه جنسیتی داره، قرار نیست بچه همدم و کمک ما باشه، نباید بخاطر نقشش در اینده دوسش داشته باشیم که بگیم بهتره یا بدتره. بچه های پسر هم گناه دارن حتی که بخاطر جنسیتی که هنوز ازش اطلاع ندارن، دوست داشته میشن گاهی و نه صرف وجودشون. 

شما هم با خودت کنار بیا، و دعا کن بتونی مادر خوبی باشی.
خدا کمکت کنه

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…
حالا چون خانواده شوهرت همه دختر دارن شما میخوای واسه اونا پسر بیاری دختر اونا دختر اوناست اگه پسر می ...

برا خانواده همسرم نمیخواستم عزیزم 

چون همه نوه ها دختر بودن، شوهرم خیلی پسر دوست داشت و ذوقشو میزد... اول که رفتم سونو یکم شوکه شدیم فقط وگرنه هیچ فرقی برامون نداره و الان عاشق دخترمم و منتظر اومدنش