2777
2789

سلام

پسرم چند روزه دو سالش تموم شده ، از روش تدریجی استفاده کردم ولی انگار بدتره پسرم حساس تر شده خیلی بهم میچسبه، کلا قبل از اینم هر لحظه شیر میخواست الان بدتر شده، فاصله های شیر دهی رو زیاد کردم ولی پسرم وقتی که بخواد اگه ندم چنان قشقری به پا میکنه انگار چه خبر شده خودشو میزنه قرمز میشه دلم میسوزه طاقتشو ندارم، چه کار کتم اذیت نشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ۴ و تیم سالگی بگیرمش؟ اون موقع ریش درمیاره که؟ راهکار خواستم عزیزم

دیدی گفتم انگار همه یا بچه ان یا مرد

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
منم الان همین تایپیک رو زدم کسی جواب نداد انگار توی سایت  مادر بچه شیر ده نیست

کلا اینجا پر شده از زیر بیست ساله های ندید بدید که داستان توهم زده ی ذهنشونو برای شلوغ شدن تایپ میکنن، شوهرم کتکم زدو مادشوهرم فحشم دادو ازین چرتو پرتا، اسم سایتم نی نی سایته مثلا

کلا اینجا پر شده از زیر بیست ساله های ندید بدید که داستان توهم زده ی ذهنشونو برای شلوغ شدن تایپ میکن ...

حالا شما اگه راهکاری داشتین به منم بگین اگه کسی جواب خوبی داد منم لایک کنید بیام ببینم

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

عزیزم روش تدریجی برای بچه های وابسته خیلی جواب نمیده..من پسرم قبلا زخم و خون رو دیده بود..یک رژ قرمز خریدم‌و زدم..دیگه سمتش نمیومد یک‌روزه هم فراموش کرد..

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
فلفل بزن روش  یا چسبش کن بترسه  خواهرمن اینکارارو کرد

اینو که روانشناسا رد کردن، اصلا روش خوبی نیست ، درسته مادر یهو راحت میشه ولی سینه ی ماد اولین راه ارتباطیش با دنیا بوده و نمیشه ایتجوری زشتش کرد بچه ضربه میبینه