2777
2789
عنوان

من با این بیشعور چکار کنم

757 بازدید | 35 پست

مادرشوهرم اومیه که ریز مشکلات منو به همه میگه کلا شعور نداره که این حرفایی که میزنه حتی برا بچه خودش هم بده ...چندوقت پیش با شوهرم دعواش شد و به پسر نوزاد من توهین کرد...و من شنیدم...حالا باهاش قهرم و اگه یه روزی بخواد بچمو بغل کنه یا بیاد پیشش نمیخوام بدم ولی جرئت هم ندارم که بگم حرفشو شنیدم چون باز میره برا بقیه تعریف میکنه که اره من فلان توهینو کردم به بچش و اون الان باهام قهره و من نمیخوام بقیه بدونن به بچم این حرفو زده از طرفی میخوام بدونه که شنیدم چی گفته....حالا شما جای من بودین چه میکردین؟؟چجوری هم به روش میاوردین هم جوری میگفتین که اگه خواست دلیل قهرتونو به کسی بگه نتونه این ماجرا رو بگه

ببخشید پیچیده شد

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگران بفهمن چی گفته که بد نیست...! 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

من که به رو خودم نمیاوردم ظاهرم باهاش خوبه بازم قهر نمیکردم ولی از این موضوع به بعد باهاش سرسنگین ترم

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
خودش آبروی خودشو میبره، تو چرا ناراحتی؟ ولش کن هر کاری میکنه بکنه، بقیه متوجه میشن که حق با توئه.

اخه شخصیت بچم زیر سوال میره 

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم
یه بهانه دیگه جور کن

تصمیمم همینه میخوام بگم ازبس حرفای خونه منو بردی این ور اونور و فضولیه زندگیمو کردی قهرم ولی میخوام بدونه که اون توهینشو به بچم شنیدم

چی گفته مگه؟ چقدر بدم میاد از این آدم بزرگ هایی ک حرف زدن بلد نیستن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

دقیقامثل مادرشوهرمنه و مادرشوهرمن بدتر وصدبرابر بالاتر من اگه جا تو بودم میرفتم به مادرشوهرمیگفتم راستش مادرشوهرمنم میره همه جا تعریف میکنه یعنی کلامش و موضوع حرفش اصلن منو پسزشیم خیلی هم اذیتم میکنخ برو به مادرشوهرت بگو که ازش ناراحتی تو فکرمیکنی اگه حرفتم نزنی اونم نمیره بگه به کسی جیزی؟اون اگه تو حرفم نرنی همیشه یه چیزی توآستینش داره که به مردم بگه میشناسمشون مادرشوهرای اینجوری رو

💔🖤