2777
2789

سلام دوستان تاپیک برای ابجیم میزنم . 

داستان اینه من یه جاری دارم که همش تو چشم شوهرمه . هی ازم میپرسه فلانی چه دوس داره اولا که یه چی میگفتم میدیدم فرداش همونو میکنه . نگفتم هی جلو شوهرم خودشو نشون میده دیشب شام دعوت خونه پدر شوهر بودیم زود میدوعه وسایلو از همه میگیره خودش میده شوهرم واقعا خسته شدم شوهرمم میدونه و ازش دوری میکنه ولی این بدجور میخار... 

هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘

اوففف👺👺😡😡

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم معلومه شک کرده ولی مثلا دلبری میکنه اصلا بهم نگاه نمیکنه به روی خودش نمیاره .

مثلا نمونه کارش شوهرم از در میاد تو میگه باروی باز اومدی با دست پر اومدی . اصلانم نگام نمیکنه انگار اتفاقی نیوفتاده 

نمونشو دارم 

مثل جاری خودم 

البته من زیاد حساس نبودم ب کاراش همش میگفتم ک اون در حد من نیست 

ولی یه روز بهم گفت ک شب خواب شوهرتو دیدم لخت بود 

بعد اون فهمیدم چی تو سرشه قطع رابطه کردم

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
😐😐😐 جلو شوهرش خجالت نمیکشه جدی؟ من جات بودم تو جمع با لبخند میپرسیدم چرا اینجوریه رفتارت عزیزمم ...

جلو شوهرش اینجوری نیس من با پدرشوهرم باهم هستیم اونم میاد خیلی موقع تنها میاد . اخه اینطوری خودم مقصر میشم میگه وا من چیگفتم داداشمه تو حساسی

نمونشو دارم  مثل جاری خودم  البته من زیاد حساس نبودم ب کاراش همش میگفتم ک اون در حد من ن ...

خوشبحالت من اخه خونه خودم نیس . اونم تو هفته یه بار میاد یه جور با لبخند و عشوه نگاه میکنه 

خوشبحالت من اخه خونه خودم نیس . اونم تو هفته یه بار میاد یه جور با لبخند و عشوه نگاه میکنه 

یه بار تو جمع ک توجه نشون داد به شوخی بگو 

عزیزم یه جور رفتار میکنی انگار شوهر توئه

بیچاره شوهرت نشسته تو داری ب شوهرمن رسیدگی میکنی ؟

همه دوهزاریشون میفته

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆

[QUOTE=234738775]جلو شوهرش اینجوری نیس من با پدرشوهرم باهم هستیم اونم میاد خیلی موقع تنها میاد . اخه اینطوری خودم مقص ...[/QUOTE

ینیییی چییی غلط کرده خب😐😐

شوهرتو مجبور کن محل سگ نذاره خودتم سرسنگین شو من بودم جرش میدادم خیلییی حساسم رو این چیزا