2777
2789

شوهرم این یک هفته اس رفته کبوتر اورده خونه براشون درست کرده من قبلن بهش گفتم نمیخوام کبوتر بیاری خونه چون دیدم داداشش با اینکه متاهله چقد بهشون وابسته اس ...الان این یک هفته اس ازوقتی اوردشون اصلا باهاشون سرگرمه ب من توجه نمیکنه ازوقتی بیدار میشه غذا میخوره میره پیششون تا شب...خیلی دلم گرفته شوهرم شغلش طوریه ک یک هفته سرکاره یک هفته نمیره اون هفته ای ک سرکاره همش خونه ام هفته ای هم ک خونه اس یا خوابه تا ۲و۳ ظهر یا کلا خونه نیست اون هفته بهم قول داد ببرتم پارک گفتم حداقل ی پارکی منو ببر نمیبره😔همش یکساله ونیم عروسی کردیم هنکز مونده تودلم برم ی پارکی قدم بزنم فقط میگه بریم توجاده خب میگم ادم میره شهرستان باید پول جیبش باشه خونه بگیره تفریح کنه ن مث ما یا میریم سربار مردم میشیم یا باید توماشین بخوابم خیلی چیزا هست بگم

خدا به راه راست هدایتش کنه

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اعصابم خرابه این هفته هم گذشت ومنو هیچ جا نبرد با کبوترتش سرگرمه خودش با ماشینش میره میاد کاری با من نداره افسرده شدم توخونه حالم خوب نیست 😔یا میبرتم خونخ بابام یا هیچ جا نمیره چکارکنم الان پس فردا هم میره سرکار تازه اعصابم خورد شد بهش زنگ زدم گفتم بیا سراغم منو ببر خونه بابام گفت چرا گفتم میخوام بمونم اونجا حالم خوب نیست گفت باشه الان میام منم لباسام اماده کردم ک برم بمونم قهر کنم هم بخاطر کبوتراش هم بخاطر بی توجهیش باز پشیمون شدم ولی کیفمو قایم کردم حالا بنظرتون چکارکنم 

خیلی بخدا موردم انقد توخونه ام ن دوستی دارم ن میزاره جای برم تنها خب منم ادمم 

بله درکت میکنم آدم بی درک بی منطقی که زن براشون یه بشور بپزه فقط

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
بله درکت میکنم آدم بی درک بی منطقی که زن براشون یه بشور بپزه فقط

چکارکنم بنظرت حق دارم قهر کنم برم بلکه بیاد سرعقل اول هفته باهام لج کرد گفت بخاطر اینکه نمیای بریم شهرستان میخوام فقط با کبوترا سرگرم بشم وهیچ جا نمیبرمت من فک کردم شوخی میکنه ولی جدی جدی همین کارو کرده اصن دیگه حوصله منو نداره 

چکارکنم بنظرت حق دارم قهر کنم برم بلکه بیاد سرعقل اول هفته باهام لج کرد گفت بخاطر اینکه نمیای بریم ش ...

ول کنی بری هم خیالی براش نیست چون دلی نمیخوادت گلم 

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
شوهر من ۶ ساله کبوتر داشت خیلی خیلی سخت بود الان ازشون زده شده جوری ک من میرم بهشون غذا میدم   ...

میترسم بهشون وابسته شه همین الانم دیونه شده همش دوروبرشون میپلکه میترسم کبوتر باز شه دیگه خوشش از زندگی خودشم نیاد واقعا یک هفته مث دیونه ها فقط میشینه پیششون بهشون رسیدگی میکنه