هیچ۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 88 عنوان کیا امسال انتخاب رشته دارن؟ 59 بازدید | 10 پست من بین رشته فتوگرافیک،گرافیک و تجربی(پرستاری)موندم😕بنظرشماچیکارکنم؟کدوم آینده شغلیش بهتره؟شماخودتون چی میزنید؟ ایکهگفتیجانبدهتاباشدتآرامجان.. جانبهغمهایشسپردم،نیستآراممهنوز... 1401/02/03 | 18:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چرچیل عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 8910 هر چیزی که به عکاسی ربط داشته باشه خوبه (به شرط خلاقیت) پرستاری سختیش زیاده شیفت و اینا.... حال متکلم از کلامش پیداست... :)
هیچ۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 88 هر چیزی که به عکاسی ربط داشته باشه خوبه (به شرط خلاقیت) پرستاری سختیش زیاده شیفت و اینا....&n ... من خودم به ششششدددت به هنر علاقه دارم،ولی میترسم بازارکارش خوب نباشهشماخودت چه رشته ای هستی؟یامیخوای بزنی؟ ایکهگفتیجانبدهتاباشدتآرامجان.. جانبهغمهایشسپردم،نیستآراممهنوز...
iraaaaaaaaaaaa عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 1300 بازار کار رشته هنر خوبه ولی در حد پرستاری نیست البته بد هم نیست ولی هنر خیلی خرج داره خیلی خیلی در حد خدا تومن
iraaaaaaaaaaaa عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 1300 ولی گرافیک نخونی بهتره من خودم گرافیک دستی خوندم پشیمونم اگه رفته بودم کامپیوتر یا حسابداری الان با دیپلم کار داشتم
هیچ۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 88 اگه هزینه هنر نداری برو تجربی نه هزینش که زیاد مهم نیست،من میخوام بازارکارش خوب باشه ایکهگفتیجانبدهتاباشدتآرامجان.. جانبهغمهایشسپردم،نیستآراممهنوز...
هیچ۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 88 ولی گرافیک نخونی بهتره من خودم گرافیک دستی خوندم پشیمونم اگه رفته بودم کامپیوتر یا حسابداری الان با ... واقعا؟میگن حسابداری محیط کاریش واسه خانوماخوب نیس زیادواینکه اولین کسی هستی که میگی گرافیک زیاد خوب نیستاکثرا میگن رشته هنر گرافیکش ازهمه بهترهحالانمبدونم بازممرسی از نظرت♥️ ایکهگفتیجانبدهتاباشدتآرامجان.. جانبهغمهایشسپردم،نیستآراممهنوز...
iraaaaaaaaaaaa عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 1300 نه هزینش که زیاد مهم نیست،من میخوام بازارکارش خوب باشه تجربی بهتر گرافیک هم رایانه اش مثل فتوشاپی فیلم عکس به درد میخوره بقیه اش هیچی
هیچ۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 88 تجربی بهتر گرافیک هم رایانه اش مثل فتوشاپی فیلم عکس به درد میخوره بقیه اش هیچی اره گرافیک پوستر زدنش به کار میادحالا بنظرشما گرافیک بهتره،یا فتوگرافیک؟ ایکهگفتیجانبدهتاباشدتآرامجان.. جانبهغمهایشسپردم،نیستآراممهنوز...
iraaaaaaaaaaaa عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 1300 اره گرافیک پوستر زدنش به کار میاد حالا بنظرشما گرافیک بهتره،یا فتوگرافیک؟ فتو بهتره چرا تجربی نمیری عزیز