2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 51 پست

باید از دید خود بچه نگاه کرد ک راضیه یا ن   مثلا من ۲۴ سالمه و تک فرزندم و فوق العاده راضیم  دوست دارم منم فقط ی بچه داشته باشم

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید از دید خود بچه نگاه کرد ک راضیه یا ن   مثلا من ۲۴ سالمه و تک فرزندم و فوق العاده راضیم &nb ...

یکی از دلایلی که بچه نیاوردم راضی بودن خود پسرم بود 

الان هم خیلی راضیه میگه اگه بچه بیاد من از خونه میرم

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
من هرچی تک فرزند دیدم تو دوستام و ... همه راضی هستن ، ولی اینجا فقط میشنوم تا تاپیک تک فرزندی هست ی ...

تک فرزند ۱۹ یا ۲۰ ساله هم داشتین که راضی باشن

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
ادم نمیدونه چیکار کنه خداکنه بچه منم راضی باشه

من اکثر اطرافیانم تک فرزندن و همشون راضین . 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
پسرمن12 سالشه اصلا راضی نیس همش هم اعتراض داره شده بارها گریه کرده ازتنهاییش(تنهایی منظور داشتن خ ...

عزیزم..🙁

شرایط مالی؟

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..