2777
2789
عنوان

ب دختر همسایمون شک دارم😐🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 3567 بازدید | 134 پست

یکی از فامیلامون که. رفت امد داشتیم  به شوهرم میگفت دایی 

و همینجوری صمیمی شده بود 

ومن به خیاله اینکه سنش کمه و منظوری نداره برام مهم نبود

چن وقت پیش پیامشو تو گوشی شوهرم دیدم

و شاید دوماه طول کشید که فقط بتونم شوهرمو ببخشم 

بعضیا خون ندارن

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه همسایه داشتیم تو آپارتمان دختره مطلقه بود خدا شاهده اومده بود خونه ما بعد شوهرمم بود گفت آره منو مادرم اونقدر به همسایه‌ها اعتماد داریم حتی شبا در خونمون بازه🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

چرا باید بیاد جلو شوهر من این حرفو بزنه؟

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
بش بگو اگه ب شوهرم نزدیک شی میدم داداشام تیکه پارت کنن

داداش ندارم😐

دایی هم ندارم 

خودم باید دس ب کار شم

ولی کاش داشتم میگفتم خیلی خفنه🤣

رویاشونم😁
خدایی ما بعد از ۲۰ سال هنوز بعضی همسایه‌هامون زو به چشم ندیدیم چه برسه که دخترشون شماره شوهرمون ...

ما 

شما حریم خودتونو دارین ولی وقتی یکی بی شرمه چ میشه کرد؟

رویاشونم😁

من یه همسایه داشتم

یکی دو تا رفتار داشت

متوجه شدم جددددا نگاهش به همسرم خیلی خاص شده. 

تازه عروس هم بود

بعد یکی دو بار دیدم با آرایش میاد در خونمون(فکر میکرد ما چون محجبه ایم آرایش نمیکنیم هیچ وقت🤣)

یا یه سری رفتار دیگه

مثلا تو ارتباط بچه هام و باباشون اظهار نظر میکرد و در واقع دخالت میکرد!🙄🙄🙄 چیزی که من به شخصه اجازه نمیدم به خودم!

یکی دو تا رفتار بسیار زننده هم داشت 

کمترینش این که به همسرم سلام میکرد، ولی برای من روش رو برمیگردوند!

خولاصه اینکه به همسرم منتقل‌کردم!

تو جلسه ساختمان برگشت گفت خانم فلانی شما بین من و آقای فلانی(همسرم) رو به هم زدی!!!!

آقا شیر غران زندگیم

چنان فریادی سرش زد که حررررررف دهنت رو بفهمممممم !!!!

و دیگه طرف ماستش رو کیسه کرد.

البته که از اون ساختمان‌ سمی رفتیم.

اینو گفتم که به این‌نتیجه برسم

همراهی همسرتون رو می طلبه!

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
چرا شماره شوهرتونو داره؟!چرا جوابشو میدین ؟چرا تا الان بلاک نکردین؟!

شاید از گوشی باباش برداشته 

َتا پیام اومد برای گوشی شوهرم بهم نشون داد سلام خوبین فاطمه هستم همسایتون ممنون بابت اش نذری ک اوردین خیلی خوشمزه بود 

پرام ریخت

رویاشونم😁