2777
2789

خسته شدم‌اونکه املاش خیلییییی ضعیف گفتم‌خب بتونم باهاش کار میکنم میرسونمش ولی تکالیفش نمینویسه الان میخاستم برم‌مزار بابام کلی قبلش بهش گفته بودم بیام ی دور از رودرس نوشته باشی کلی هم شوهرم باهاش حرف زده بود میدونست ننویسه واقعا بد عصبی میشم خیلی براش بد میشه همینک اومدم دیدم یه کلمه داره مینویسه دیدیم از ترسش صدای در اومده شروع کرده 

از دیروز میخواد همین و‌بنویسه وای. بخدا مغزم رد داده توروخدا بگید چیکارش کنم خدایااااا خدایاااااا خیلی سخته مغزم‌نمیکشه حس میکنم دارم‌میمیرم‌ازدحرص اینهمه من زور میزنم‌تلاش میکنم خدایاااااا چرا هیچی نمیفهمه اصن‌نمیفهمه‌مندچی‌میگم‌😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اغلب بچه ها به زور مشق می نویسن خودت رو عصبی نکن، الآنم اومدی دیدی تازه شروع کرده به روی خودت نیار بگو من میرم لباسام و عوض میکنم چای دم میکنم میام مشقهات رو نگاه میکنم 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

دختر منم کلاس دوم هست 

اونم غر میزنه اما در نهایت میشینه همه رو مبنویسه اینطوری اذیت نمیکنه شایدم شما تحملت کمه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه من کلاس اوله مال منم نمی‌نویسه معلمش بهم تذکردادخودش گفت اول فکر میکردم یاد نگرفته نمی‌نویسه همون سوالات روشفاهی ازش پرسیده دیده همه رو بلده دعوام کردگفت شایداختلالی چیزی داره که بلد نیست بیاره رودفتر

بخدا خیلی دیوانه ای. طفل معصوم راهم دیوانه میکنی. این چه تدابیری هست درپیش گرفته ای بچه را درس زده میکنی. ولش کن فردا که جمعه است اروم آروم باهاش صحبت کن. درس رابرایش وحشتناک کرده ای بزارش خودش بره سراغ درساش بعدکه رفت بگوهرجاکمک خاستی تابیام کنارت

گلم

از اونجایی ک میدونم یسری مادرا میان میگن بچمون دانشمند هست عشق املا و درس داره خودش همههههع کاراشو میکنه

حقیقتو بهت میگم

بچه همینه !!!

یا درسشو باید بیخیال شی

یا اگر نمیتونی پول بده معلم خصوصی بگیر باهاش کار کنه

یا خودت بالا سرش بشینی تا درس بخونه

بچه کوچیک کسی بالاسرش نباشه درس نمیخونه ک !!!!

گریه نداره

تایم تعیین کن بشین درس بخون باهاش

دیدی همکاری کلاااااااا نمیکنه

چند بار بدون تکلیف بره مدرسه معلم میچزونه

میاد کار انجام میده

🔴🔴🔴🔴 اگر املا درست یاد نگرفته یه معلم خصوصی برای املا نوشتنش بگیر

نتیجه میگیری

خودت نمیتونی یاد بدی

🔴🔴🔴🔴❌️❌️❌️ اگر تمرکز نداره کلا میبینی درست یاد نمیگیره

شده طلا بفروشی

ببر روانشناس کودک درست حسابی

ک تشخیص بدن مشکلش رو و کمکت کنن