یک سینه مرغ یک پیاز متوسط سه حبه سیر (یا یک قاشق چایخوری پودر سیر) یک یادو سیب زمینی آبپز متوسط همه رو باهم چرخ یا با دستگاه غذاساز یا یک دو سه مخلوط میکنیم . بعد ادویه ها رو میزنیم فلفل زردچوبه نمک و پاپریکا و باقاشق خوب مخلوط میکنیم. یکی دو ساعت میگذاریم یخچال بمونه تا قشنگ طعم ها دربیاد . موقع سرخ کردن روی حرارت متوسط ، اول دستمونو خیس میکنیم چون مواد خیلی چسبنده س کمی از مواد بر داشته شکل میدیم در کمی پدر سوخاری میزنیم و سرخ میکنیم تا مغز پخت و برشته بشن . ادویه ها سلیقه ایه میتونید کمی زعفرانم بزنید . بنظرم نکته این کباب تابه ای سیب زمینی آب پزشه . ابدا مزه و بوی زهم (زخم) نمیده و میتونم بگم از جوجه کباب به مراتب خوشمزه تره مخصوصا با کته کره ای . امیدوارم درست کنید و در کنار خانواده عزیزتون نوش جان کنید .