2777
2789
عنوان

جنین دولیکوسفالی

4084 بازدید | 39 پست

سلام دوستان بهتون التماس میکنم جوابمو بدین کسی بوده تو سونو انومالی بهش بگن جنین دولیکوسفالی هست یا دور سرش کمه؟چیکار کردین؟یا بعد که دنیا اومده چه شکلی بوده؟سالم بوده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به من گفتن پاهاش کوتاهه طول استخوان رانش دو هفته کوچیکتره و هر بار این فاصله بیشتر میشد  دنیا ...

به منم گفتن ریزه و کوتاهه خدا خیرت بده که گفتی انشالا همیشه سلامت باشه بچت و عمر طولانی و باعزت کنه

نه میکروسفالی یه چیز بدتره...دولیکوسفالی یعنی دور سرش یه کم کمتره و سرش یه درازه...رفتم بهم گفتن شوا ...

شما و همسرت سرتون کوچیک نیست؟یه سریا سرشون ریز تره به دوستم سندرم داون ولی آنومالی اوکی بود بچشم سالم دنیا اومد

نه هفته دیگه میخام برم...چطور؟

میخواستم ببینم تغییری تو وضعیتش داشته یا نه..من دو روز پیش سونو آنومالی داشتم بهم گفت احتمالا میکروسفاله دو هفته بهش فرصت میدیم ممکنه دور سرش رشد کنه 

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
میخواستم ببینم تغییری تو وضعیتش داشته یا نه..من دو روز پیش سونو آنومالی داشتم بهم گفت احتمالا میکروس ...

حالا بچه شما خدا رو شکر درمان داره و اوضاع خیلی هم بغرنج نیست هر چند همونم سخته منتها دختر من اگه دو هفته هم بگذره و دور از جونش بیماریش قطعی باشه از فرصت قانونی سقط می‌گذره و دیگه مجوز نمی‌دن بهم

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
حالا بچه شما خدا رو شکر درمان داره و اوضاع خیلی هم بغرنج نیست هر چند همونم سخته منتها دختر من اگه دو ...

عزیزم انشالا که چیزی نیست...برای میکروسفالی تا هر چند هفته که باشی بهت مجوز سقط میدن عزیزم.نگران این موضوع نباش 

انشالا که بری سونو بگن نرمال شده...برای منم دعا کن سر برج میرم سونو بهت خبر میدم