2777
2789
عنوان

جنین دولیکوسفالی

| مشاهده متن کامل بحث + 4084 بازدید | 39 پست
چرا گفت باید تا دنیا اومدنش صبر کنی ...سرش فقط یه کم درازه  دنیا رو سرم خراب شده نمیدونم چی می ...

نگران نباش .

پسر منم بعد زایمان هی میگفتن سرش کوچیکه چرا بزرگ نمیشه .

استرس میدادن فقط.

ولی من بعنوان یه مادر میدیدم بچه ام نرماله .

بعضی دکترا فقط به درد چوپانی کردن میخورن بخدا.

الان پسرم واقعا تو کلاس و مدرسه و همه چی رتبه ی یک رو میاره.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترت کی بوده؟شماهم شیرازی؟

اره شیرازم دکترم شمالیه ولی سونو پیش دکتر اسدی رفتم هنوز نتیجه رو نشون شمالی ندادم 

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
اره شیرازم دکترم شمالیه ولی سونو پیش دکتر اسدی رفتم هنوز نتیجه رو نشون شمالی ندادم 

سونو منو ندا رحیمی انجام داد ...کاش میرفتی پیشش خیلی معروفه...جنین هر مشکلی داشته باشه میفرستن پیش اون

سلام عزیزم خوبی ببخشید می‌دونم الان یک ساله ازتایپیکتون میگذره ولی ببخشید بچه ی شما به دنیااومد چطوربود؟؟چون منم همین مشکل رابهم گفتن من توی سونو آنتی وسونوآنومالی همه چی خوب بود توسنو۳۱هفته برای وزن این مشکل رابهم گفتن توروخدااگه میشه جواب بدین خیلی ناراحتم  ونگران از استرس نمی‌دونم چیکارکنم😔😔😭😭

سلام عزیزم خوبی ببخشید می‌دونم الان یک ساله ازتایپیکتون میگذره ولی ببخشید بچه ی شما به دنیااومد چطور ...

سلام عزیزم خوبی ببخشید واسه منم دقیقا مشکل شما پیش اومده میشه لطفا بگید ننیجه چیشد؟؟