2777
2789
عنوان

جنین دولیکوسفالی

| مشاهده متن کامل بحث + 4084 بازدید | 39 پست
حالا بچه شما خدا رو شکر درمان داره و اوضاع خیلی هم بغرنج نیست هر چند همونم سخته منتها دختر من اگه دو ...

من که روزو شب ندارم 

اگه بدونی روزو شبمو چطوری میگذرونم...خدا خودش درست کنه برامون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالا که چیزی نیست...برای میکروسفالی تا هر چند هفته که باشی بهت مجوز سقط میدن عزیزم.نگران این ...

نمی‌دونم والا گفت می‌خواهی الان بهت نامه سقط بدم یا صبر کن ببینیم دو هفته دیگه شاید اوکی شه ولی دیگه فرصت سقط رو از دست میدی انتخاب با خودت دیگه وقت ام‌آرآی گرفتم که قطعی ببینم مساله‌ای هست یا نه جواب ام‌آرآی هم دو هفته بعدش میدن

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
من که روزو شب ندارم  اگه بدونی روزو شبمو چطوری میگذرونم...خدا خودش درست کنه برامون

عزیزم...ایشالا که چیزی نباشه و اصلا اشتباه شده باشه خدا بزرگه

خو برای منم همین عدد بود که...پس چرا برای من زده دولیکوسفالی ولی برای شما گفته میکروسفالی؟

نمیدونم شاید در مقایسه با بقیه اندازه‌ها باشه.. 

عزیزم تو رو خدا بهم بگو  دکتر بهت گفت ساختار مغزی چطوره؟اندازه مغز نرمال بود؟

من هنوز پیش دکتر خودم نرفتم دکتری که سونو کرد البته خودش هم متخصص زنانه و استاد دانشگاه گفت احتمال میکروسفالی میدم ولی حالا ام‌آرآی برو‌و دو هفته دیگه بیا باز چک می‌کنیم اندازه‌ها رو من دیگه فقط اشک می ریختم نفهمیدم چی می‌گه حالا یک‌شنبه میبرم پیش دکترم ببینم اون چی می‌گه